Χάντερσφιλντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-1

Gazzetta team
Χάντερσφιλντ - Μαν. Γιουνάιτεντ 2-1

bet365

Αήττητο τέλος για τη Γιουνάιτεντ, υπέστη ήττα σοκ 2-1 εκτός έδρας από την εξαιρετική Χάντερσφιλντ και βρέθηκε στο -5 από την κορυφή. Διπλό χωρίς προπονητή για τη Λεστερ, νίκη για Νιούκαστλ.

Αήττητο ήταν και τέλος... Η Χάντερσφιλντ έκανε την τεράστια έκπληξη, επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ κι έστειλε την ομάδα του Μουρίνιο στο -5 από την κορυφή. Εξάλλου, ήταν μόλις η τρίτη ήττα για τον Special One από νεοφώτιστη ομάδα στην Premier League. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» πλήρωσαν τα αμυντικά κενά και τον τραυματισμό του Τζόουνς, με τον Λίντελοφ να κάνει τραγική εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί, πως από το 1952 είχε να κερδίσει την Γιουνάιτεντ η πρωτάρα στην Premier. Η Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε νωθρή, χωρίς λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι, κι εκτός από μια φάση με τον Λουκάκου στο πρώτο 20λεπτο δεν μπόρεσε να απειλήσει τη Χάντερσφιλντ. Στο 23ο λεπτό ο Τζόουνς τραυματίστηκε, ο Λίντελοφ μπήκε στο ματς κι έφερε τα... πάνω κάτω. Στο 28' ο Μάτα έκανε το λάθος, η άμυνα της Γιουνάιτεντ δε μπόρεσε να αντιδράσει και ο Μόι άνοιξε το σκορ! Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο σκορ! Από ελεύθερο, ο Λίντελοφ έκανε τη γκάφα και ο Ντεπουάτρ με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0. Μάτα και Μαρσιάλ έμειναν στα αποδυτήρια, ο Μουρίνιο πέρασε στο β' μέρος τους Ράσφορντ και Μχιαταριάν, αλλά η Μάντσεστερ δεν κατάφερε να κάνει κάτι ουσιαστικό. Αλλωστε, σε 19 ματς που ομάδα του Μουρίνιο βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα (1 ισοπαλία, 18 ήττες) δε μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Ο Ράσφορντ στο 78' μείωσε σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιόργκενσεν έκοψε σωτήρια το σουτ του Σμόλινγκ.

Хаддерсфилд - Манчестер Юнайтед 2:1. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διπλό χωρίς προπονητή η Λέστερ
Στο πρώτο παιχνίδι της χωρίς τον Κρεγκ Σέξπριρ η Λέστερ κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη 1-2 στη Σουόνσι. Στον πάγκο της καθόταν ο υπηρεσιακός, Μάικλ Απλετον, που τα πήγε εξαιρετικά. Οι Αλεπούδες προηγήθηκαν 0-2. Το πρώτο ήταν αυτογκόλ του Φερνάντες (25΄) και το δεύτερο σε ωραία αντεπίθεση με τον Οκαζάκι (49’). Ο Μόουσον μείωσε για τους γηπεδούχους, που όμως δεν βρήκαν την ισοφάριση, με τη Λέστερ να βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Μερίνο έφερε τη λύτρωση!
Η Νιούκαστλ επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας, με τον Μερίνο να δίνει τη λύση μόλις τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Επιστροφή στις ήττες για τους Λονδρέζους, στην 6η θέση οι Καρακάξες. Κακό ματς, ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστία, με τη φιλοξενούμενη να είναι πιο επικίνδυνη, αλλά τόσο ο Ζαχά όσο και ο Τάουνσεντ δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Ο Μπενίτεθ έκανε πιο επιθετική την ομάδα μετά το 60ο λεπτό, αλλά η λύτρωση ήρθε στο 86' με την κεφαλιά του Μερίνο.

Ανάσα για Μπόρνμουθ
Η Μπόρνμουθ επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Στουκ, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στο -1 από τη ζώνη παραμονής. Στο όριο και οι γηπεδούχοι. Η Μπόρνμουθ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 16' ο Σέρμαν με ιδανικό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0. Οι «Cherries» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δυο λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι, με τον Στάνισλας να κάνει το 2-0. Τσούπο- Μοτίνγκ και Χεσέ προσπάθησαν να απαντήσουν στο α' μέρος χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Στόουκ ήταν καλύτερη στην επανάληψη και στο 62' ο Ντιούφ μείωσε σε 2-1. Η ομάδα του Χιουζ έβαλε τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους και στο 73' ζήτησε σωστά πέναλτι σε ανατροπή του Χοσελού, χωρίς όμως να δοθεί η παράβαση. Η Μπόρνμουθ άντεξε την πίεση κι έφυγε με ένα μεγάλο τρίποντο από το Μπριτάνια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα