Και «τριάρα» και ληστεία για τον Χαρτ!

Και «τριάρα» και ληστεία για τον Χαρτ!

Κώστας Ζάλιαρης
Και «τριάρα» και ληστεία για τον Χαρτ!

bet365

Λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι με τη Μπράιτον, όπου η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε με τρία γκολ, ο Τζο Χαρτ έπεσε θύμα ληστείας σε βενζινάδικο, κοντά στο προπονητικό κέντρο των «σφυριών»!

Ο διεθνής γκολκίπερ σταμάτησε στο πρατήριο για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, όταν δύο μηχανές σταμάτησαν κοντά του και κατάφεραν ν' αποσπάσουν από το αυτοκίνητο ένα κινητό, ένα καλό ρολόι κι ένα πορτοφόλι!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Λαμία – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

«Δεν χτύπησε ούτε τον απείλησαν, αλλά είναι λογικό να έχει τρομάξει. Εξάλλου είναι και γενναίο παιδί ο Τζο» ανέφερε ένας κοντινός του άνθρωπος στη Sun, ενώ αξίζει να υπενθυμιστεί και η προσπάθεια ένοπλης ληστείας στον Άντι Κάρολ πριν από καιρό, με τον υψηλόσωμο φορ της Γουέστ Χαμ να καταφέρνει να ξεφύγει με το αυτοκίνητό του, βιώνοντας στιγμές που μόνο σε ταινίες θα μπορούσε να έχει δει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα