Φούλαμ - Τότεναμ 3-0: Τη διέλυσε και την «πέταξε» εκτός τετράδας

fulh_spurs

bet365

Η Φούλαμ «πάτησε» την Τότεναμ στο «Craven Cottage» με 3-0 και την... έριξε από την πρώτη τετράδα, με την Άστον Βίλα να παίρνει εκ νέου προβάδισμα στην κούρσα του Champions League (55-53).

Η Φούλαμ έκανε τη... ζημιά στην Τότεναμ και έδωσε «ασίστ» στην Άστον Βίλα. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα υπέταξε τους Σπερς στο «Craven Cottage» με 3-0, τους έκοψε τη φόρα που είχε μετά από δυο διαδοχικές νίκες και τους «γκρέμισε» από την τετράδα της Premier League. Πήρε «κεφάλι» ξανά στην 4η θέση η ομάδα του Ουνάι Έμερι, στο +2 από τους Λονδρέζους (55-53).

Στο 24ο λεπτό ο Σον αστόχησε και στην αντεπίθεση ο Βικάριο απέκρουσε το σουτ του Γουίλιαν. Στο 32' ο Μάντισον από καλή θέση δεν κατάφερε να βρει εστία και δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Στο 42' ο Ρόμπινσον σέντραρε από αριστερά και ο Μουνίς με σουτ άνοιξε το σκορ.

Η Φούλαμ βρήκε γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Στο 48' ο Καστάνιε έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λούκιτς με προβολή από το πρώτο δοκάρι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Μπάσεϊ σημάδεψε το δοκάρι και ο Μουνίς στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Φoύλαμ: Λένο, Ρόμπινσον, Μπάσεϊ, Καστάνιε (81’ Τετέ), Ανταραμπιόγο, Παλίνια, Λούκιτς (81’ Ντε Κόροδβα Ριντ), Ιγουόμπι (81’ Ριντ), Περέιρα (72’ Γουίλσον), Γουίλιαν, Μουνίς (64’ Χιμένες)

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο, Ουντότζι, Ντραγκουσίν, Ρομέρο, Μπισουμά (66’ Μπεντανκούρ), Σαρ (66’ Βέρνερ), Κουλουσέφσκι, Τζόνσον (80’ Ριτσάρλισον), Μάντισον (66’ Χόιμπιεργκ), Σον (87’ Λο Σέλσο).

Η βαθμολογία:

pl

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα