Premier League: Χαμένη ευκαιρία... ανάσας για τη Σέφιλντ, έσωσε τον βαθμό στο 90+6' η Λούτον

unal_sheffield

bet365

Η Σέφιλντ, με βασικό τον Μπάλντοκ έφτασε μια ανάσα από σπουδαίο τρίποντο αλλά είδε την Μπόρνμουθ να γυρνά από το 0-2 και να σώζει τον βαθμό (2-2) στο 90+2' , ενώ η Λούτον επίσης απέσπασε «χρυσό» βαθμό από την Κρίσταλ Πάλας (1-1) στο 90+6'.

Τα πάντα «στράβωσαν» σε λίγα λεπτά για τη Σέφιλντ του βασικού Τζόρτζ Μπάλντοκ, η οποία βρέθηκε αγκαλιά με μια γερή δόση... οξυγόνου, χωρίς να την πάρει ποτέ. Οι Λεπίδες προηγήθηκαν με δύο γκολ στο «Vitality», όσο η Λούτον βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Πάλας αλλά είδαν την Μπόρνμουθ να τη σοκάρουν και να σώζουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Έτσι, η ομάδα του Γουάιλντερ έμεινε στο -10 από την ασφάλεια, ενώ αυτή του Ιραόλα παρέμεινε στη 13η θέση.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν την ευκαιρία να προηγηθούν με το χαμένο πέναλτι του Σολάνκι στο 14' και τιμωρήθηκαν στο 27', όταν ο Χάμερ άνοιξε το σκορ. Η Σέφιλντ μάλιστα έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Ρόμπινσον στο 65'. Ωστόσο, η πίεση της Μπόρνμουθ δικαιώθηκε αφού τα τέρματα των Ουαταρά (74') και Ουνάλ (90+2') τη... γλίτωσαν από τα χειρότερα

«Όρθια» στο Λονδίνο η Λούτον

Η Λούτον τα βρήκε σκούρα στο «Σέλχαρστ Παρκ», ωστόσο αποδείχθηκε πολύ... σκληρή για να πεθάνει και χάλασε το 2Χ2 για την ομάδα του Γκλάσνερ. Οι Χάτερς έσωσαν τον βαθμό την τελευταία στιγμή (1-1) και ανέβηκαν στο -3 από τη 17η Νότιγχαμ.

Ο Ματετά άνοιξε το σκορ για τους Αετούς με πανέμορφο τακουνάκι στο 11' ωστόσο η Πάλας δεν τελείωσε το ματς και το πλήρωσε αφού στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η κεφαλιά του Γούντροου νίκησε τον Τζόνστοουν και χάρισε το πολύτιμο «Χ» στη Λούτον.

Τρίποντο αναρρίχησης η Γουλβς

Η Γουλβς επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ και έδωσε συνέχεια στην καλή της φετινή πορεία. Οι Λύκοι επικράτησαν 2-1 της Φούλαμ εντός έδρας και ανέβηκαν στην 8η θέση, έναν μόλις βαθμό πίσω από τη Γουέστ Χαμ. Ανησυχούν ωστόσο για τον τραυματισμό του Πέδρο Νέτο που έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Στο δεύτερο «καθάρισε» η ομάδα του Ο'Νιλ, με τον Άιτ-Νουρί να ανοίγει το σκορ στο 52' και το αυτογκόλ του Κέρνεϊ στο 67' να δίνει αέρα δύο τερμάτων. Το μόνο που κατάφερε η Φούλαμ ήταν να μειώσει με τον Ιγουόμπι στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η βαθμολογία της Premier League

Η βαθμολογία της Premier League

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα