Πρόμες: Γλιτώνει τη φυλακή και επιστρέφει στη Ρωσία!

Νίκος Κικίδης
Πρόμες: Γλιτώνει τη φυλακή και επιστρέφει στη Ρωσία!

bet365

Ο Κουίνσι Πρόμες τελικά απέφυγε τη σύλληψή του στο Ντουμπάι και μαζί την έκδοσή του στην Ολλανδία όπου θα τιμωρούνταν με φυλάκιση, με τον 32χρονο να ετοιμάζεται για επιστροφή στη Ρωσία.

Της φυλακής τα σίδερα γλίτωσε ο Κουίνσι Πρόμες... Ο πολυτάραχος ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας είχε μπλέξει σε νέες περιπέτειες τις τελευταίες μέρες, όταν είχε συλληφθεί στο Ντουμπάι κατά την επιστροφή των Ρώσων από την προετοιμασία τους για εμπλοκή σε τροχαίο.

Όπως έγινε γνωστό ο Ολλανδός επιθετικός είχε τραπεί σε φυγή για να αποφύγει τη σύλληψη και την έκδοσή του στην Ολλανδία όπου έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 1,5 έτους για απόπειρα ανθρωποκτονίας του ξαδέρφου του, αλλά και έξι ετών για εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης, με τις εξελίξεις ωστόσο να στρέφονται υπέρ του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport Express» ο Πρόμες τελικά τιμωρήθηκε απλώς με πρόστιμο και απέφυγε τη σύλληψη στο Ντουμπάι, κάτι που θα σήμαινε πως τα ΗΑΕ θα μπορούσαν να τον είχαν εκδώσει στην Ολλανδία και θα είχε ακολουθήσει η φυλάκισή του.

Παρόλα αυτά ο Ολλανδός πλέον έχει το ελεύθερο να επιστρέψει στη Ρωσία, η οποία δεν έχει υπογράψει καμία συμφωνία έκδοσης κρατουμένων με τους Ολλανδούς και αποτελεί ουσιαστικά «παράδεισο» για τον ποδοσφαιριστή.

Προς το παρόν ο Πρόμες βρίσκεται σε κατοίκον περιορισμό στο Ντουμπάι, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στη Ρωσία στις 5 Μαρτίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα