Πρόμες: Κρατείται σε κελί στο Ντουμπάι με 20 άνδρες σε άθλιες συνθήκες

Πρόμες: Κρατείται σε κελί στο Ντουμπάι με 20 άνδρες σε άθλιες συνθήκες

bet365

Η «De Telegraaf» με ρεπορτάζ της αποκάλυψε τις φρικτές συνθήκες κράτησης του Κουίνσι Πρόμες σε φυλακή του Ντουμπάι, όπου διαμένει σε κελί με ακόμα 20 άνδρες.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από την 1η Μαρτίου ο Κουίνσι Πρόμες. Ο Ολλανδός εξτρέμ είχε καταδικαστεί από τις 14 Φεβρουαρίου σε εξαετή ποινή φυλάκισης για συμμετοχή του σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και λίγες μέρες αργότερα συνελήφθη στο Ντουμπάι, όπου είχε ταξιδέψει με την αποστολή της Σπαρτάκ Μόσχας το πλαίσιο προετοιμασίας της ομάδας του. Οι Ολλανδοί έχουν ζητήσει την έκδοση του πρώην διεθνή ακραίου επιθετικού.

Η «De Telegraaf» με δημοσίευμα της παρουσίασε τις συνθήκες στις οποίες κρατείται ο Πρόμες. Ο 32χρονος βρίσκεται σε κελί που συμβιώνει με ακόμα 20 άνδρες, ενώ υπάρχουν μόλις έξι κρεβάτια, με τους υπόλοιπους να κοιμούνται στο πάτωμα. Οι χώροι των φυλακών είναι ιδιαίτερα κρύοι λόγω κλιματισμού, ενώ το φαγητό είναι... απαράδεκτο.

Το γεγονός που προκαλεί σοκ είναι πως ο Ολλανδός κρατείται σε πτέρυγα που είναι συχνό φαινόμενο οι βιασμοί νεαρών αγοριών. Τόσο ο Πρόμες όσο και οι υπόλοιποι κρατούμενοι είναι αναγκασμένοι να ξυρίσουν το κεφάλι τους μόλις μπουν στη φυλακή κι αν κάποιος αρνηθεί τότε θα τιμωρηθεί όλη πτέρυγα.

Τέλος απαγορεύονται τα επισκεπτήρια του για τον καταδικασμένο Πρόμες, ο οποίος απλά περιμένει την έκδοση του, ευελπιστώντας πως θα πάει στη Ρωσία.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα