Παναθηναϊκός: Ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μαξίμοβιτς

maksimovic

bet365

Ο πρόεδρος της Χετάφε επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς το προσεχές καλοκαίρι τονίζοντας πως θέλει να επιστρέψει είτε στην πατρίδα του είτε σε μία χώρα που βρίσκεται κοντά σε κείνη.

Η αποχώρηση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς από την Χετάφε επιβεβαιώθηκε και από τα... χείλη του προέδρου της ισπανικής ομάδας, ο οποίος σε δηλώσεις του στο DAZN επεσήμανε πως ο Σέρβος αμυντικός μέσος θα αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι, οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους.

Στις δηλώσεις του δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του Παναθηναϊκού, που είναι η ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει ο Μαξίμοβιτς, όπως μάθατε από το Gazzetta, όμως τόνισε πως ο ίδιος φεύγει από το ισπανικό κλαμπ, επειδή θέλει να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στην πατρίδα επιλέγοντας είτε μία ομάδα από κει είτε από κάποια κοντινή χώρα.

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό των δηλώσεών του:

«Ο Μαξίμοβιτς θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Ήτανε μαζί μας στην Ισπανία για αρκετά χρόνια και θέλει να επιστρέψει με την οικογένειά του στην πατρίδα του ή σε κάποια χώρα κοντά σ' αυτή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του».

Για το θέμα ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου του αγώνα και ο προπονητής της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς που ανέφερε:

«Ο πρόεδρος το σχολίασε γιατί είναι πραγματικότητα. Αν δεν το επιβεβαίωνε, ήταν κάτι που θα γινόταν γνωστό. Έχουμε τόση αγάπη για τον Μαξίμοβιτς και έχει δώσει τόσα πολλά για τη Χετάφε, που είναι λυπηρό που δεν συνεχίζει μαζί μας. Τον αγαπάμε. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Χετάφε τα έχει δώσει όλα. Είναι αξιέπαινος, ένας παίκτης που δεν πρόκειται να συνεχίσει μαζί μας, ένας παίκτης ικανός την περασμένη εβδομάδα να σπάσει το ρεκόρ για χιλιόμετρα σε μία λίγκα. Είναι μια απόφαση που έχει πάρει και πρέπει να γίνει σεβαστή».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα