Χετάφε - Σεβίλλη 0-1: Ο Ράμος «κέρασε»... διπλό για τα 38α γενέθλια του

ramos

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος την ημέρα που έγινε 38 χρονών σκόραρε και χάρισε στη Σεβίλλη τη νίκη στην έδρα της Χετάφε (0-1). Βασικός και αναντικατάστατος ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς του Παναθηναϊκού.

O «αειθαλής» Σέρχιο Ράμος... καθάρισε για τη Σεβίλλη! Οι Ανδαλουσιάνοι μετά την ισοπαλία με την Αλμερία (2-2) και την ήττα από τη Θέλτα (1-2) επέστρεψαν στις νίκες, καθώς επικράτησαν στην έδρα της Χέταφε με 1-0, με τον πολύπειρο Ισπανό στόπερ να γιορτάζει την ημέρα που έκλεισε τα 38 του χρόνια με το γκολ που έκρινε το ματς. Βασικός και αναντικατάστατος για τους Μαδριλένους ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς του Παναθηναϊκού.

Μόλις στο 5ο λεπτό μετά από εκτέλεσε κόρνερ ο Ράμος άνοιξε το σκορ με προβολή και πανηγύρισε το 142ο γκολ της καριέρας του... σβήνοντας τούρτα με τα χέρια του. Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά μετά από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι Σεβιγιάνοι ήταν ανώτεροι, κράτησε το τρίποντο μέχρι το φινάλε και ανέβηκαν στους 31 βαθμούς, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Βαθμολογία:

laligatable

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα