Η πρόταση της Σπόρτινγκ για Πρίγιοβιτς

Η πρόταση της Σπόρτινγκ για Πρίγιοβιτς

bet365

Ποια είναι η πρόταση των Πορτογάλων που κατέθεσαν για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και η οποία απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ...

Σκόραρε ο Μορένο το πρώτο γκολ του αγώνα Βιγιαρεάλ - Χιρόνα; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Νέες πληροφορίες από την Πορτογαλία, που από το πρωί γράφουν για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρουν πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσέφερε στον ΠΑΟΚ, χρήματα, έμψυχα ανταλλάγματα και ένα υπερβολικά μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι στη νέα πρότασή τους έδιναν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, παραχωρούσαν ελεύθερο τον 24χρονο αμυντικό χαφ, Γιόζιπ Μίσιτς, ενώ προσέφεραν και 50% ποσοστό μεταπώλησης!

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και απορρίφθηκε από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», ενώ νωρίς το πρωί της Παρασκευής (31/8) ο Πρίγιοβιτς έδειξε ξεκάθαρα πια είναι η προτίμησή του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα