Σε μια εβδομάδα πίσω ο Χατσερίντι

Σταύρος Σουντουλίδης
Σε μια εβδομάδα πίσω ο Χατσερίντι

bet365

Από το βράδυ της Τρίτης (23/1) είχαν γίνει γνωστά τα ευχάριστα νέα αναφορικά με το μέγεθος του τραυματισμού, που υπέστη ο Εβγέν Χατσερίντι, κάτι που επιβεβαιώθηκε και σήμερα

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μίλαν - Λάτσιο και Μπαρτσελόνα - Αλαβές ? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, έδειξαν ότι έχει υποστεί μια φλεγμονή του πλάγιου συνδέσμου του γόνατος και σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Αλεξάντρ Κάτσκεβιτς, υποστήριξε σήμερα πως ο «Χατσερίντι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο. Αμέσως μετά το παιχνίδι ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε στον απαραίτητο υπέρηχο, στον οποίο κατέστη σαφές ότι έχει μία φλεγμονή στον πλάγιο σύνδεσμο. Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Σε πέντε με πετά ημέρες θα δουλέψει ατομικά και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Το θέμα της μεταγραφής του ελληνικής καταγωγής Ουκρανού κεντρικού αμυντικού στον ΠΑΟΚ παραμένει ανοικτό, ωστόσο ξεπεράστηκαν οι φόβοι και οι επιφυλάξεις μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό αγώνα με την Στουρμ Γκρατς, όπου η Ντιναμό Κιέβου ηττήθηκε με 2-0.

 

Τελευταία Νέα