Βαρύ το κλίμα και στην ΜΠΑΤΕ
Η ζωή τα ‘φερε έτσι ώστε απόψε το βράδυ στην «Borisov Arena», Λευκορώσοι και Έλληνες να έχουν ένα επιπλέον λόγο, πέραν των τριών βαθμών, για να φτάσουν στη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με τη μνήμη στα Τέμπη, ενώ οι γηπεδούχοι της ΜΠΑΤΕ θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του προέδρου τους, Ανατόλι Κάπσκι, ο οποίος στις 22 Σεπτεμβρίου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, σοκάροντας τους φίλους της ομάδας του αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της Λευκορωσίας.
«Έχουμε έναν επιπλέον λόγο να θέλουμε να κερδίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ», ομολόγησε ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ, Αλεξέι Μπάγκα, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου. Ο Κάπσκι ήταν αυτός που τον έχρισε πρώτο προπονητή της ομάδας, ύστερα από επτά χρόνια ως βοηθός και υπηρεσιακός τεχνικός.
Οι Λευκορώσοι έχουν ζητήσει ειδική άδεια από την ΟΥΕΦΑ για να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στο σημερινό -πρώτο μετά το θάνατο του Κάπσκι- ευρωπαϊκό παιχνίδι τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.