Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα 0-0: Εχασαν την ευκαιρία τα «κίτρινα υποβρύχια»

Newsroom
Βιγιαρεάλ

bet365

Η Βιγιαρεάλ έμεινε στο μηδέν κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Μόνο νίκη θέλει στη Γαλλία για την πρωτιά...

Η Βιγιαρεάλ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου, ωστόσο στο εξ αναβολής ματς με την Μακάμπι Χάιφα έμεινε στο μηδέν (0-0), αλλά και στη 2η θέση! Οι Ισπανοί δεν πήραν αυτό που ήθελαν και πλέον για να περάσουν στην 1η θέση θέλουν μόνο νίκη στη Γαλλία κόντρα στη Ρεν. Αντίθετα, οι Ισραηλινοί ήθελαν νίκη με πολλά τέρματα για να πιάσουν στην 3η θέση τον Παναθηναϊκό, δεν... πλησίασαν στο στόχο τους και στην τελευταία στροφή θέλουν μόνο τρίπο στην Αθήνα για να βρεθούν στο Conference League.

Η ομάδα του Μαρθελίνο είχε τον έλεγχο σε όλο το διάστημα, αλλά όχι και τον τρόπο για να σκοράρει. Βέβαια, ο Μπρέρετον βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Τριγκέρος, Κομεσάνα και Ακομάχ είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά όχι και το καθαρό μυαλό να δώσουν το προβάδισμα. Στην επανάληψη, η Μακάμπι πήρε μέτρα, βρήκε ευκαιρίες, αλλά Πιερό και Ντέιβιντ δεν ήταν εύστοχοι. Η τελευταία καλή στιγμή ήταν για τη Βιγιαρεάλ, αλλά ο Μοράλες είδε την προσπάθειά του να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα