Αθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ 1-1: «Χαλάστρα» στο κυνήγι της τετράδας

Ιάσονας Θεριός
Αθλέτικ Μπιλμπάο

bet365

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ, αλλά το εύστοχο πέναλτι του Παρέχο στο 90+8' τής έβαλε... τρικλοποδιά στη μάχη της τετράδας (1-1). Τρίποντο μετά από τέσσερις μήνες για τη Γρανάδα.

Μπορεί πριν λίγες ημέρες να γεύτηκε τη λύτρωση του πρώτου της Κυπέλλου μετά από 40 χρόνια, αλλά η σεζόν συνεχίζεται και η Αθλέτικ Μπιλμπάο εξακολουθεί να παλεύει για κάθε στόχο. Η ομάδα του Βαλβέρδε κυνηγά την έξοδο στο Champions League, όμως πάτησε... μπανανόφλουδα και έχασε έδαφος.

Τα Λιοντάρια βρέθηκαν μια ανάσα από το τρίποντο στο κατάμεστο «Σαν Μαμές», ωστόσο είδαν τη Βιγιαρεάλ να τούς αποσπά την ισοπαλία 1-1 στο 90+5' και έμειναν στο -4 από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πριν διαφύγει με το «Χ» πάντως, το Κίτρινο Υποβρύχιο έπαιξε με τη φωτιά και... κάηκε, πληρώνοντας τα λάθη του. Στο 11' ο Μορένο αστόχησε σε πέναλτι και στο 46' ο Κομεσάνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, δίνοντας το πλεονέκτημα στην ομάδα του Βαλβέρδε. Το γκολ του 1-0 πέτυχε στο 67ο λεπτό ο Οϊχάν Σανθέτ με φανταστικό εναέριο τελείωμα. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων πάντως, ο Παρέχο ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έσωσε τον βαθμό.

Νωρίτερα, η Γρανάδα υπέταξε με 2-0 την Αλαβές εντός έδρας και πήρε το πρώτο της τρίποντο μετά από τέσσερις μήνες και έντεκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ουζούνι και Μπογιέ σκόραραν τα τέρματα της νίκης, με τη Γρανάδα πάντως να εξακολουθεί να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού στη La Liga.

Η βαθμολογία της La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα