Ο Μεντιλίμπαρ ανακοινώνει το πρωί της Τετάρτης αποστολή και κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την 11άδα

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς για τη Φενέρ το πρωί της Τετάρτης ενώ επιμένει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την 11άδα.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να κάνει γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με τη Φενέρ (Πέμπτη στις 22.00 με τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORTS TV 4) το πρωί της Τετάρτης, ήτοι ανήμερα του ταξιδιού των Ερυθρόλευκων στην Κωνσταντινούπολη. Σε αυτήν αναμένεται να έχει και το νεαρό στόπερ Κουτσίδη ως μία back up λύση.

Σε σχέση με την 11άδα για τον επαναληπτικό του 3-2 του Φαλήρου ο Βάσκος τεχνικός είναι πολύ προσεκτικός και δεν έχει κάνει δοκιμές ουσίας για τον επαναληπτικό με τη Φενέρ. Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό βέβαια. Γενικά ο Μεντιλίμπαρ δεν είναι ο απόλυτος... φαν των δοκιμών ή εάν προτιμάτε των ξεκάθαρων δοκιμών 11άδας. Υπάρχουν βέβαια αρκετά πρόσωπα που έχουν ρόλο φαβορί για βασικοί: Τζολάκης κάτω από το τέρμα, Ορτέγα, Ντόι και Κάρμο αλλά και Ροντινέι στην άμυνα και οι Εσε και Τσικίνιο για τον άξονα.

Από εκεί και πέρα για τον αγώνα υπάρχουν δύο προσεγγίσεις. Η μία η πιο... προσεκτική με τη χρησιμοποίηση παικτών όπως ο Μασούρας που τακτικά και αμυντικά και γενικά σε επίπεδο πρέσινγκ είναι εξαιρετικός και η άλλη η πιο... επιθετική ρίχνοντας στη... μάχη όλα τα βαριά... χαρτιά του. Γενικότερα πάντως είτε με διάταξη 4-3-3 είτε με 4-2-3-1 οι εκδοχές που υπάρχουν για την 11άδα από τη μέση και μπροστά είναι αρκετές.

Ο Γιόβετιτς στη θεωρία θα άξιζε να επιβραβευτεί (ξανά διότι το έχει κάνει μαζί του ο Ισπανός κόουτς) λόγω της απόδοσής του όμως με την παρουσία - επιστροφή του Ποντένσε ο Ισπανός θα πρέπει να βρει τη σωστή δομή για να πρεσάρει ανάλογα ψηλά την άμυνα της Φενέρ και ειδικά τα ακραία της μπακ. Επί του προγράμματος ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη και θα κάνει προπόνηση στη γήπεδο της Φενέρ το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα