Ολυμπιακός: Τα παιχνίδια που ήταν βασικός ο Ντόι στην Ευρώπη και τα πεπραγμένα του (vids)

Ο Ντόι

bet365

Ο Ανδρέας Ντόι που δείχνει το φαβορί για βασικός στο κέντρο της άμυνας στη ρεβάνς με τη Φενέρ έχει αρκετές ευρωπαϊκές παρουσίες στη φετινή σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Ο 21χρονος στόπερ, Ανδρέας - Ριχάρδρος Ντόι, έχει φέτος 25 ματς στο ενεργητικό του με τον Ολυμπιακό, έχοντας και 1 γκολ και έχει παίξει και σε αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι δύσκολες στιγμές του ήταν κυρίως στην αποβολή του στον αγώνα του 2-2 με τη Μπάτσκα Τόπολα αλλά και το ματς του 5-0 με τη Φράιμπουργκ.

Η χρονιά για εκείνον σε επίπεδο Ευρώπης είχε ξεκινήσει με τους 2 αγώνες με τη Γκενκ (με το 1-0 εντός και το 1-1 εκτός), όπου όμως εκεί δεν ήταν βασικός. Έχει αγωνιστεί κατά τα άλλα στο 5-2 με τη Μπάτσκα Τόπολα που έφερε πρόκριση για τον Ολυμπιακό αλλά και στο 1-0 με τη Φερεντσβάρος.

Το 5-2 με τη Μπάτσκα Τόπολα σε ένα άδειο Καραϊσκάκη (λόγω των μέτρων που ίσχυαν τότε) ήταν στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος τότε είχε ξεκινήσει την 11άδα ως εξής: ο Πασχαλάκης στο τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε και Μαντί Καμαρά και πίσω από τον φορ Ελ Καμπί τους Φορτούνη, Μασούρα και Ποντένσε.

Ο Ντόι είχε χριστεί βασικός και στο ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ με το 1-0 με τη Φερεντσβάρος. Ο Ολυμπιακός στο ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του παρατάχθηκε με τον Πασχαλάκη στην εστία, τους Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι στην τετράδα της άμυνας ενώ στη μεσαία γραμμή είχε τριάδα.

Συγκεκριμένα με τον Έσε και με τους Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο ενώ ο Φορτούνης με τον Μασούρα ήταν ως εξτρέμ, έχοντας τον Ελ Καμπί στην κορυφή. Συμπερασματικά ο Ντόι ήταν βασικός στο 2-2 με τη Μπάτσκα Τόπολα, στο 5-0 με τη Φράιμπουργκ, στο 5-2 με τη Μπάτσκα Τόπολα αλλά και στο 1-0 με τη Φερεντσβάρος. Εάν θα θέλαμε δηλαδή να κάνουμε ένα... ταμείο για τον κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών έχει φέτος παρουσίες σε μία σειρά αγώνων που απέφερε τρεις προκρίσεις.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα