Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης σκόραρε εναντίον 4 ομάδων και πρώτη φορά με τουρκική ομάδα (vids)

Ο Φορτούνης

bet365

Ο 31χρονος Τρικαλινός μεσοεπιθετικός δεν είχε σκοράρει ξανά εναντίον ομάδας από την Τουρκία και πλέον έχει σκοράρει εναντίον ομάδων από 8 διαφορετικές χώρες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Κώστας Φορτούνης στα 31 του χρόνια και έχοντας - ως γνωστόν περάσει τις μεγάλες δυσκολίες με δύο σοβαρούς τραυματισμούς με χιαστούς - κάνει φέτος τα... μαγικά του και στην Ευρώπη με γκολ και ασίστ. Ένας παίκτης με 94 γκολ σε 335 συμμετοχές στο σύνολο στις τάξεις του Ολυμπιακού!

Με το εξαιρετικό του γκολ με τη Φενέρ στο 3-2 των Πειραιωτών σκόραρε για πρώτη φορά κατά τουρκικής ομάδας. Συνολικά ο «Φόρτου», που έχει ήδη κάνει double double με γκολ και ασίστ φέτος, έχει 11 γκολ τον αριθμό στην τρέχουσα περίοδο.

Από αυτά τα γκολ του, τα πέντε είναι σε επίπεδο Ευρώπης, έχοντας σκοράρει στα προκριματικά του Europa, στη φάση των ομίλων και στο Conference League. Γενικότερα στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό έχει σκοράρει κατά ομάδων από 8 διαφορετικές χώρες.

Από την Αγγλία τα... θύματά του ήταν οι Μπέρνλι και Γουέστ Χαμ, από την Ιταλία η Μίλαν, από τη Σερβία οι Τσουκαρίτσκι και Παρτιζάν. Σε βάρος βελγικών ομάδων έχει βρει δίχτυα με Γκενκ και Άντερλεχτ και από το Λουξεμβούργο με τη Ντουντελάνζ.

Επίσης γκολ έχει με την ελβετική Γιoυνγκ Μπόις, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ και εσχάτως με τη Φενέρ. Θυμίζουμε ότι τα φετινά του ευρωπαϊκά γκολ ήταν με ομάδες από Αγγλία, Βέλγιο, Σερβία, Ισραήλ και Τουρκία.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα