Το τρίο στις VIP του «Καραϊσκάκης»

Το τρίο στις VIP του «Καραϊσκάκης»

Ο Inspector Gazzet ταξίδεψε στο ίδιο αεροπλάνο με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, έμαθε για την επιλογή Μπίκα (αντί Κάκου) και σας δίνει παρασκήνιο από τις σουίτες του Ολυμπιακού.

Το τρίο στις VIP του «Καραϊσκάκης»

Είστε ψαγμένοι αναγνώστες τελικά. Σας το δίνω αυτό. Το είχατε το θέμα για τον ποδοσφαιριστή-βύσμα. Στο twitter θέλετε δουλίτσα ακόμα (@InspectorGazzet) αλλά κι εκεί θα σας μάθω μπαλίτσα. Σιγά σιγά. Αρκεί να με ακολουθήσετε...

Η δουλειά του μάνατζερ φίλοι μου είναι απαιτητική. Το μεγαλύτερο διάστημα την βγάζεις στ' αεροπλάνα. Σας είπα ότι την Τετάρτη ήμουν Βέλγιο. Γενικά όλη την εβδομάδα την έβγαλα μέσα σ' αυτά. Και θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου έτυχε τις προάλλες. Οπως είχα κάτσει στην business class και διάβαζα την εφημερίδα μου, ακούω κυπριακά δίπλα μου. Γυρνάω και ποιον να δω; Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Οπως μου είπαν μετά κι αυτός πάντα ταξιδεύει business και μου έκανε εντύπωση ότι δεν τον είχα ξαναπετύχει σε πτήση. Μου έκανε εντύπωση που έβγαλε τα παπούτσια του για να νιώσει πιο άνετα. Εκανα κους κους ωστόσο για να μάθω γι' αυτήν την επιτροπή των 6 ατόμων. Εμαθα λοιπόν ότι ο Κουτσοκούμνης ήταν ανάμεσα στον Μπίκα και τον Κάκο. Ναι, καλά ακούσατε. Τον Τάσο Κάκο. Πως όμως κατέληξε στον Γιώργο Μπίκα.

Για να τα λέμε όλα. Είναι δύο διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Κάκος πιο... έντονος χαρακτήρας, ο Μπίκας πιο low profile (που λεν και στην Αγγλία). Και για την ώρα ο Κουτσοκούμνης δεν ψάχνει εντάσεις και υψηλούς τόνους. Θέλει να πέσουν λίγο αυτοί για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι προς τα εκεί κινείται πάντως και ο ίδιος. Θα το διαπιστώσουμε στη συνέχεια. Ομως ήταν ωραία η εικόνα του χωρίς παπούτσια να μιλάει στο κινητό στην business class. Ωραίος τύπος. Ισως κανονίσω να βγούμε για κανά ποτό στην Κύπρο μόλις ηρεμήσει με την Ελλάδα.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»
Πάμε σε κάτι managerικό. Θέλω να διαβάσετε με προσοχή και εάν μπορέσετε να διαβάσετε και πίσω από τις γραμμές. Θα το καταλάβω από τα σχόλια σας εάν δώσατε βάση ή το περάσατε στο ντούκου.

Την προηγούμενη Πέμπτη λοιπόν βρέθηκα στις σουίτες του «Καραϊσκάκης» για να δω το Ολυμπιακός-Αστάνα. Κι εκεί πέτυχα ωραίο παρεάκι. Τον Χουτάν Αχμάντι με δύο Ιταλούς φίλους του. Ποιος είναι αυτός θα μου πείτε. Θα σας κάνω ψαγμένους αναγνώστες με το ζόρι. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ο ατζέντης του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος όμως εδώ και αρκετούς μήνες βοηθούσε πολύ την... επικοινωνία με τα όσα γίνονταν στην Αγγλία και τον Ολυμπιακό (if you know what I mean).

Μαζί του λοιπόν ήταν ο Claudio Vigorelli και ο Gianluca Nani. Σας τους γράφω στα λατινικά για να μπορέσετε να τους googlaρετε για να μπαίνετε στο κλίμα εάν θέλετε να γίνεται κάποια μέρα σαν και μένα. Ο πρώτος λοιπόν είναι μάνατζερ. Καλός στην δουλειά του (να τα λέμε κι αυτά) αλλά κάπως... ξεπερασμένος (και λόγω ηλικίας). Ο δεύτερος ήταν πρώην τεχνικός διευθυντής στην Γουέστ Χαμ. Κρατήστε την ιδιότητα.

Ο Χουτάν λοιπόν τους κάλεσε για να τους συστήσει στην διοίκηση του Ολυμπιακού. Απ' ότι μου είπαν οι Ιταλοί ήταν απλά για μια πρώτη γνωριμία. Καμία γνωριμία δεν είναι κακή στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ειδικά εάν τους χρειαστούμε ν' ανοίξουν ξανά τα κονέ των «ερυθρολεύκων» με την Ιταλία. Ο Vigorelli μάλιστα έχει κι ένα πολύ δυνατό παράρτημα της εταιρείας του στην Αγγλία. Οπότε διπλό το καλό.

Οπως μου ψιθύρισαν μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αφήσει το ενδεχόμενο για ομάδα στην Αγγλία (ή ακόμα κι αυτό το 5% που υπάρχει να επιστρέψει στο θέμα της Νότιγχαμ). Οπότε θα ήθελε αυτήν την φορά το deal να γίνει σωστά. Και εκτός από τον Χουτάν θα μπορούσε να βάλει πλάτη και ο Vigorelli. Παρεμπιπτόντως ο συγκεκριμένος μάνατζερ κάνει δουλειές και με Κίνα πλέον.

Οσο για τον Nani; «Γλάστρα», μου τον χαρακτήρισαν. Ετσι ακριβώς. Τι μου είπε πολύ καλή πηγή; «Ηρθε για να διαφημιστεί ως τεχνικός διευθυντής. Αλλά η θέση είναι καπαρωμένη», μου είπαν. Δεν μπορούσα να μην ρωτήσω από ποιον. Χαμογέλασε πονηρά. «Ολα στην ώρα τους», μου απάντησε.

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΑΡ
Τώρα που μίλησα για τον Χουτάν να σας πω ότι εκτός από τον Ιντέγε που τον έχει με υπογραφή πελάτη του, έχει πλησιάσει και τον Ντα Κόστα. Ομως αυτόν που γλυκοκοιτάζει είναι ο Ομάρ. Γενικά για τον συγκεκριμένο θα γίνει μεγάλη μάχη από τους μάνατζερ. Εγώ θα τους κοιτάω από μακριά. Αν και πιστεύω ότι η μίζα από την μεταγραφή (όταν αυτή γίνει) θα είναι καλή. Δεν έχω ανάγκη από λεφτά. Τα έβγαλα χρόνια τώρα. Τώρα θα σας γεμίσω το κεφάλι με πληροφορία...

Ακολουθήστε με στο @InspectorGazzet για να τα μαθαίνετε κι από εκεί τα νέα.

Best of internet