Πόσα έβγαλε ο Ραϊόλα από Πογκμπά!

Γιώργος Καραμάνος
Πόσα έβγαλε ο Ραϊόλα από Πογκμπά!

bet365

Η Γιουβέντους αποκάλυψε ότι ο μάνατζερ του Γάλλου μέσου έλαβε ως προμήθεια τα 27 από τα 105 εκατ. ευρώ που κόστισε ο παίκτης στην Γιουνάιτεντ.

Απαντες γνώριζαν ότι ο Μίνο Ραϊόλα καιγόταν να πωληθεί ο Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να πλουτίσει. Αναμφίβολα η προμήθεια που θα λάμβανε από την μεταγραφή θα ήταν τεράστια. Ηρθε λοιπόν τώρα ο διευθυντής της Γηραιάς Κυρίας, Μπέπε Μαρότα να αποκαλύψει το ακριβές μυθικό ποσό για μεσάζοντα που έλαβε ο Ιταλός μάνατζερ.

“Ο Πογκμπά αποφάσισε έπειτα από τέσσερα χρόνια με εμας να επιστρέψει στην Αγγλία και αυτό θα γινόταν με κάθε κόστος. Ζητήσαμε λοιπόν 105 εκατ. ευρώ, ενώ είναι να λάβουμε ακόμα πέντε ως μπόνους, το οποίο θα εισπράξουμε εφόσον ο παίκτης ανανεώσει με τη Γιουνάιτεντ ή πωληθεί αλλού με πάνω από 50 εκατ. ευρώ. Βέβαια δεν ήρθαν όλα τα χρήματα στην Γιουβέντους. Ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, έλαβε τα 27 εκατ. από το όλο ποσό!”

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα