Έπεσα απ' τα σύννεφα... (vid)

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Έπεσα απ' τα σύννεφα... (vid)

bet365

Ο Νίκος Τζαντζαράς στο μπλογκ του αναρωτιέται... ρητορικώς, “για ποιον λόγο γίνεται συζήτηση για την... τσίκνα των καπνογόνων και δε γίνεται κουβέντα αποκλειστικά και μόνο για την... βρόμα”;

Το αγωνιστικό συμπέρασμα, κατ' αρχάς: Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, ο Ολυμπιακος τά 'κανε πάνω του, αλλά η αστοχία των επιθετικών των φιλοξενούμενων, δεν έκανε το ματς 0-3 όπως θα δικαιούταν και θα μπορούσε και έδωσε δικαιώματα για να συμβούν όλα τα υπόλοιπα. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παρουσιάζει το καλύτερο και ομορφότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και παρουσιάζεται και “διαβασμένος”, αλλά η αστοχία/ανικανότητα/γκίνια του στο γκολ, του στερεί “δικά του” πράγματα.

Κατά δεύτερον, μια παραδοχή για το ματς που διεξήχθη σε... τεύχη στο Καραϊσκάκης: Δεν υπήρξε καμιά αληθινή αιτία ή έστω αφορμή διακοπής του αγώνα.- Μπορεί να ήταν κωμικοτραγικό το γεγονός ότι το παιχνίδι άρχιζε και σταματούσε ανάλογα με την ποσότητα της κάπνας που συσσωρευόταν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σε αυτά τα ματς συνηθίζεται να υπάρχει διάθεση να τελειώνουν, ιδιαιτέρως όταν εντός αγωνιστικού χώρου, τα πράγματα δεν ξεφεύγουν. Μπορεί σε ένα ματς Champions ή Europa League, ο αριθμός των διακοπών να είναι πολύ σαφής (δυο προειδοποιήσεις, μια προσωρινή διακοπή και μετά τέλος), αλλά αυτά είναι πολυτέλειες για μας στην Superleague. Και δικαίως.

Για ποιον λόγο όμως ασχολούμαστε με αυτό τo θέμα; Δεν είναι αρκετό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται ένα γκολ που ξεκινά από οφσάιντ κι ένα δεύτερο από ποδοσφαιριστή που δεν έπρεπε να αγωνίζεται αλλά να έχει αποβληθεί; τα σπόρια που όλα ήταν ερυθρόλευκα, δε λέει κάτι για τις προθέσεις; Για ποιον λόγο γίνεται συζήτηση για την... τσίκνα των καπνογόνων και δε γίνεται κουβέντα αποκλειστικά και μόνο για την βρόμα των διαιτητικών αποφάσεων; Μα γιατί... κανείς δεν πέφτει απ' τα σύννεφα πια για δαύτους. Κανείς.

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν διαπιστώναμε πως δεν υπάρχει άλλο σάλιο για φτύσιμο, περιγράφοντας την παρέμβαση των Κουτσοκούμνηδων και των... “Κουτσών κούληδων”, που όρμησαν να διασώσουν το σύστημα, λίγο πριν φάει το χαστούκι του αιώνα στις εκλογές της ΕΠΟ.

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα, που συνεχίζεται η πολιτική ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε κι ό,τι... αρπάξει ο κώλος μας, όταν επιδεικτικά αγνοήθηκε η λογική και ορίστηκε ο Αρετόπουλος. Παραμονή του ορισμού του, ακόμα και ο... Κώστας Νικολακόπουλος προέβλεπε πως αυτός αποκλείεται να οριστεί “γιατί δεν θα κατέβει ο ΠΑΟΚ”...

Κανείς δεν πέφτει πια απ' τα σύννεφα γιατί κανείς δεν έχει μείνει εκεί πάνω. Τα σύννεφα είναι “κλειστά”. Έχουν πέσει όλοι όσοι διέμεναν εκεί, από καιρό... Γι αυτό θα φτιάξω και τον σύλλογο. Και σας έχω και το τραγουδάκι που θα γίνει ο ύμνος του Συ.Π.Α.Συ. μόλις τον ιδρύσω:

Τον ...“Σύλλογο Πεσόντων Απ'τα Σύννεφα”. Να σας γράψω μέλη;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.