Έπεσα απ' τα σύννεφα... (vid)

Έπεσα απ' τα σύννεφα... (vid)

Έπεσα απ' τα σύννεφα... (vid)

Ο Νίκος Τζαντζαράς στο μπλογκ του αναρωτιέται... ρητορικώς, “για ποιον λόγο γίνεται συζήτηση για την... τσίκνα των καπνογόνων και δε γίνεται κουβέντα αποκλειστικά και μόνο για την... βρόμα”; 

Το αγωνιστικό συμπέρασμα, κατ' αρχάς: Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, ο Ολυμπιακος τά 'κανε πάνω του, αλλά η αστοχία των επιθετικών των φιλοξενούμενων, δεν έκανε το ματς 0-3 όπως θα δικαιούταν και θα μπορούσε και έδωσε δικαιώματα για να συμβούν όλα τα υπόλοιπα. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παρουσιάζει το καλύτερο και ομορφότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και παρουσιάζεται και “διαβασμένος”, αλλά η αστοχία/ανικανότητα/γκίνια του στο γκολ, του στερεί “δικά του” πράγματα.

Κατά δεύτερον, μια παραδοχή για το ματς που διεξήχθη σε... τεύχη στο Καραϊσκάκης: Δεν υπήρξε καμιά αληθινή αιτία ή έστω αφορμή διακοπής του αγώνα.- Μπορεί να ήταν κωμικοτραγικό το γεγονός ότι το παιχνίδι άρχιζε και σταματούσε ανάλογα με την ποσότητα της κάπνας που συσσωρευόταν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σε αυτά τα ματς συνηθίζεται να υπάρχει διάθεση να τελειώνουν, ιδιαιτέρως όταν εντός αγωνιστικού χώρου, τα πράγματα δεν ξεφεύγουν. Μπορεί σε ένα ματς Champions ή Europa League, ο αριθμός των διακοπών να είναι πολύ σαφής (δυο προειδοποιήσεις, μια προσωρινή διακοπή και μετά τέλος), αλλά αυτά είναι πολυτέλειες για μας στην Superleague. Και δικαίως.

Για ποιον λόγο όμως ασχολούμαστε με αυτό τo θέμα; Δεν είναι αρκετό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται ένα γκολ που ξεκινά από οφσάιντ κι ένα δεύτερο από ποδοσφαιριστή που δεν έπρεπε να αγωνίζεται αλλά να έχει αποβληθεί; τα σπόρια που όλα ήταν ερυθρόλευκα, δε λέει κάτι για τις προθέσεις; Για ποιον λόγο γίνεται συζήτηση για την... τσίκνα των καπνογόνων και δε γίνεται κουβέντα αποκλειστικά και μόνο για την βρόμα των διαιτητικών αποφάσεων; Μα γιατί... κανείς δεν πέφτει απ' τα σύννεφα πια για δαύτους. Κανείς.

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν διαπιστώναμε πως δεν υπάρχει άλλο σάλιο για φτύσιμο, περιγράφοντας την παρέμβαση των Κουτσοκούμνηδων και των... “Κουτσών κούληδων”, που όρμησαν να διασώσουν το σύστημα, λίγο πριν φάει το χαστούκι του αιώνα στις εκλογές της ΕΠΟ.

Κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα, που συνεχίζεται η πολιτική ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε κι ό,τι... αρπάξει ο κώλος μας, όταν επιδεικτικά αγνοήθηκε η λογική και ορίστηκε ο Αρετόπουλος. Παραμονή του ορισμού του, ακόμα και ο... Κώστας Νικολακόπουλος προέβλεπε πως αυτός αποκλείεται να οριστεί “γιατί δεν θα κατέβει ο ΠΑΟΚ”...

Κανείς δεν πέφτει πια απ' τα σύννεφα γιατί κανείς δεν έχει μείνει εκεί πάνω. Τα σύννεφα είναι “κλειστά”. Έχουν πέσει όλοι όσοι διέμεναν εκεί, από καιρό... Γι αυτό θα φτιάξω και τον σύλλογο. Και σας έχω και το τραγουδάκι που θα γίνει ο ύμνος του Συ.Π.Α.Συ. μόλις τον ιδρύσω:

Τον ...“Σύλλογο Πεσόντων Απ'τα Σύννεφα”. Να σας γράψω μέλη;

Σπύρος γραμμένος & χορωδία "αγάπη ρε+" Έπεσα απ' τα σύννεφα

Best of internet