Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 1-1

Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον 1-1

bet365

Κρίση δεν είναι, αλλά για πρώτη φορά από το 2009 ο Γκουαρδιόλα αγνοεί τη νίκη σε πέντε διαδοχικά ματς. Η Σίτι δεν μπόρεσε να κερδίσει την εξαιρετική Σαουθάμπτον (1-1).

Κρίση;;; Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορεί να κερδίσει σε πέμπτο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή και τη Λίβερπουλ (τριπλή ισοβαθμία με Αρσεναλ). Ο Γκουαρδιόλα έμεινε για πρώτη φορά χωρίς νίκη σε πέντε παιχνίδια από τον Μάρτιο του 2009, αντίθετα με τη Σαουθάμπτον που εντυπωσιάζει. Οι Αγιοι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο Ετιχαντ κι έμειναν αήττητοι σε πέμπτο σερί παιχνίδι.

Ο Γκουαρδιόλα παρουσίασε τη Σίτι με 3-4-3 και τον Κομπανί να βρίσκεται στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος. Πήρε τον έλεγχο, αλλά της έλειψε η ουσία. Στον αντίποδα, η Σαουθάμπτον πίεσε σωστά, ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν άφησε την αντίπαλό της να φανεί απειλητική! Εκτός από μια ωραία προσπάθεια του Φερναντίνιο που δεν πρόλαβε ο Στέρλινγκ να την κάνει γκολ, η Σίτι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι θετικό. Στο 27' το Ετιχαντ πάγωσε, ο Στόουνς έκανε σοβαρή γκάφα, ο Ρέντμοντ πέρασε τον Μπράβο και πέτυχε το 1-0. Για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2015 που ο επιθετικός της Σαουθάμπτον πέτυχε γκολ back-to-back στην Premier League! Λίγα λεπτά αργότερα ο Στόουνς πανηγύρισε την... εξιλέωση, αλλά για λίγο! Μπορεί ο αμυντικός της Σίτι να έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο βοηθός είχε υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Αγουέρο! Η Μάντσεστερ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και πήγε στα αποδυτήρια χωρίς σουτ εντός στόχου, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στη θητεία του Γκουαρδιόλα στο Ετιχαντ.

Η είσοδος του Ιενάτσο στη θέση του Ντε Μπρόινε έδωσε ώθηση στη Σίτι και ο Νιγηριανός φορ χρειάστηκε μόλις ένα δεκάλεπτο για να φέρει το ματς στα ίσα. Εξαιρετική πάσα του Φερναντίνιο, ο Σανέ την υποδέχθηκε ιδανικά, έσπασε σωστά στον 20χρονο που πέτυχε το 11ο του γκολ στην Premier League (11 γκολ σε 17 σουτ). Παράλληλα, ήταν το 8ο του τέρμα στα 11 τελευταία του ματς στην PL. Ο Ιεανάτσο ήταν σούπερ και στο 64' θα μπορούσε να έρθει η ανατροπή, αλλά την πάσα του δεν την υποδέχθηκε σωστά ο Σίλβα. Ο Φόρστερ ήταν εξαιρετικός, αφού κατάφερε να νικήσει Γκουντογκάν και Σίλβα. Ο Οστιν στο 75' ανησύχησε τους γηπεδούχους όχι όμως και τον Μπράβο, όπου με ωραία επέμβαση κράτησε την ομάδα του στο ματς! Η τελευταία καλή στιγμή ήταν για τη Σίτι, αλλά το πλασέ του Αγουέρο πέρασε άουτ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα