Λούκας Πέρεθ: «Περίμενα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Άρσεναλ...»

Λούκας Πέρεθ: «Περίμενα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Άρσεναλ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Λούκας Πέρεθ: «Περίμενα πρωταγωνιστικό ρόλο στην Άρσεναλ...»

bet365

Το παράπονό του για το γεγονός πως έχει μόλις μια εμφάνιση στο αρχικό σχήμα της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ και γενικότερα δεν έχει το ρόλο που θα φανταζόταν στα πλάνα του Αρσέν Βενγκέρ, εξέφρασε ο Λούκας Πέρεθ.

Ο Ισπανός πρώην επιθετικός των ΠΑΟΚ και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έκανε το τεράστιο βήμα στην Πρέμιερ Λιγκ, ανήκει στους «κανονιέρηδες», όμως από την αρχή δείχνει να εκφράζει προβληματισμούς και να παραπονιέται για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, από τη στιγμή που αλλιώς τα περίμενε...

«Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν ότι θα έχω έναν πιο κύριο ρόλο, περισσότερο πρωταγωνιστικό. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι συμπαίκτες μου κάνουν πολύ καλή δουλειά, έχουμε εφτά σερί νίκες και ο κόουτς οφείλει ν' αποφασίζει για τους καλύτερους κάθε φορά που βγάζει την 11άδα. Εγώ θα περιμένω τις ευκαιρίες μου και θα τις εκμεταλλεύομαι».

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Ο Λούκας έχει μετρήσει 64 αγωνιστικά λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ, παίρνοντας φανέλα βασικού στο ματς με τη Σαουθάμπτον και μπαίνοντας με αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Χαλ. Έχει βγάλει 90λεπτο στο ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Λιγκ Καπ, ενώ μπήκε με αλλαγή και στο πρόσφατο 6-0 επί της Λουντογκόρετς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα