Τι! Χασογκόλης ο Ζλάταν; (pic)

Τι! Χασογκόλης ο Ζλάταν; (pic)

Τι! Χασογκόλης ο Ζλάταν; (pic)

Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Αυτό, τελικά, πρέπει να αποτελεί νόμο διότι αν ίσχυε τότε θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι... χασογκόλης! 

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο δεν υιοθετούμε, απλά παραθέτουμε το θέμα που παρουσιάζει η «mirror.co.uk».

Ωραία! Αφού, το λύσαμε αυτό, πάμε να δούμε τι... λέει για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός, λοιπόν, βάσει του εν λόγω άρθρου παρουσιάζεται ως ο παίκτης με τις περισσότερες χαμένες ΜΕΓΑΛΕΣ ευκαιρίες από οποιονδήποτε άλλον παίκτη της Premier League.

«Μεγάλη ευκαιρία, όπως εξηγεί το θέμα, θεωρείται όταν περιμένεις τον παίκτη να σκοράρει ανεξάρτητα από το αν θα έχει πάρει ασίστ ή όχι. Οπότε, για παράδειγμα αν ένας αμυντικός κάνει λάθος και τον περάσει ο επιθετικός, στέλνοντας την μπάλα άουτ, τότε αυτό θεωρείται μεγάλη ευκαιρία», όπως εξηγείται στο κείμενο.

Στα 8 ματς που έχει αγωνιστεί στην Premier League, ο Ζλάταν έχει σκοράρει 4 γκολ και έχει χάσει 6 μεγάλες ευκαιρίες. Ουπς... 

Στη δεύτερη θέση αυτής της αρνητικής λίστας είναι ο Γουόλκοτ, με τους Ντεφόε και Λουκάκου να ακολουθούν, ενώ ο Πογκμπά είναι περίπου στη μέση με τρεις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες.

Βέβαια, θα πρέπει να σκεφτούμε και τις πόσες ενέργειες παίρνει πάνω του ο κάθε παίκτης προκειμένου να σκοράρει. Οπότε, αν στη Γιουνάιτεντ ψάχνουν να βρουν συνέχεια τον Ζλάταν, λογικό είναι να έχει και περισσότερα χαμένα σουτ.

Best of internet