Τσέλσι - Λέστερ 3-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Λέστερ 3-0

bet365

O Ντιέγκο Κόστα... χτύπησε νωρίς κι άνοιξε το δρόμο της Τσέλσι για εύκολη νίκη. Τριάρα (3-0) στη Λέστερ οι Μπλε, χαλάρωσε ο Κόντε.

Ο Κόντε αναπνέει ελεύθερα ξανά... Μπορεί οι φήμες για απόλυση (!) να έπαιξαν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο στο ντέρμπι με τη Λέστερ η Τσέλσι ήταν εξαιρετική. Ανετη νίκη 3-0 με κορυφαίο τον Ντιέγκο Κόστα που βρήκε δίχτυα για έβδομη φορά φέτος. Δε μπορούν εκτός οι Αλεπούδες που αν νικήσουν την Κοπεγχάγη θα έχουν περισσότερους βαθμούς στο Champions League, απ' ότι στην Premier. Nεύρα με τον... πάγκο ο Κόστα, όχι όμως στο γήπεδο, δεν αντίκρισε την κίτρινη και παίζει στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.


Η Τσέλσι παρουσιάστηκε χωρίς Φάμπρεγας, Οσκαρ, Γουίλιαν που έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Ρανιέρι θέλησε να ξεκουράσει Μαχρέζ και Σλιμάνι. Οι Μπλε μπήκαν δυνατά με το καλημέρα, πίεσαν και μόλις στο 7' πήραν το προβάδισμα. Κόρνερ, τακουνάκι του Μάτιτς, ο Μόργκαν... εκτός και ο Κόστα με δυνατό πλασέ πέτυχε το 1-0. Ηταν το 5ο τέρμα που δέχθηκε η Λέστερ από κόρνερ, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Ισπανός επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού πέρσι χρειάστηκε ένα... εξάμηνο να φτάσει τα 10 γκολ, όταν φέτος έχει ήδη επτά! Οι φιλοξενούμενοι ήταν κομμένοι στη μέση, χωρίς να μπορούν να βρουν λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι. Λίγο πριν το ημίωρο η Τσέλσι είχε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα, αλλά η φαουλάρα του Λουίζ βρήκε το δοκάρι. Ωστόσο, στο 34' οι Λονδρέζοι καθάρισαν το ματς. Ο Πέδρο επέμεινε, μοίρασε στον Αζάρ, ο οποίος πέτυχε το 2-0 με ιδανικό τρόπο.

Στην επανάληψη η Λέστερ ήταν πιο κινητική, αλλά δεν είχε ουσία. Αντίθετα, η Τσέλσι έβρισκε διαδρόμους ελεύθερους και απειλούσε. Μάλιστα, στο 57' ο Σμάιχελ έσωσε σε προσπάθεια του Μόουζες. Η καλύτερη φάση των Αλεπούδων ήρθε από... γκάφα, αφού ο Λουίζ λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, ωστόσο αυτή βρήκε στο δοκάρι. Σμάιχελ και Μόργκαν έσωσαν σε διπλή ευκαιρία των Μπλε και στις προσπάθειες των Κόστα, Καντέ. Ωστόσο, στο 80' ήρθε το τρίτο γκολ! Εξαιρετικός συνδυασμός Μόουζες - Ναθάνιελ Σάλομπα και ο πρώτος με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0. Ηταν η 100η εκτός έδρας ήττα της Λέστερ στην Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα