Παράταση στις προσφορές και αποφάσεις έως 19 Οκτωβρίου

Παράταση στις προσφορές και αποφάσεις έως 19 Οκτωβρίου

Με επιστολή προς τις ομάδες και μετά από σχετικές διαβουλεύσεις έγινε γνωστό πως οι ενδιαφερόμενοι για κεντρική χορηγία έχουν περιθώριο μέχρι την Τετάρτη για υποβολή των προτάσεών τους.

Παράταση στις προσφορές και αποφάσεις έως 19 Οκτωβρίου
Αρχικά ήταν την Παρασκευή θα ανοιχθούν οι υπάρχουσες προσφορές. Αντ' αυτού έπειτα από συζητήσεις και έγγραφη ενημέρωση της Λίγκας προς τις ομάδες προκύπτει ότι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου θα ανοιχθούν οι όποιες προσφορές σε συμβολαιογράφο, παρουσία νομικών και εκπροσώπων ομάδων. Μετά την παράταση που δόθηκε τα πάντα θα κριθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
 
Υπάρχει ο ΟΠΑΠ και υπάρχει και η επιλογή της ALTER EGO. Άλλες πηγές μιλούν και για ένα ακόμα κανάλι (σ.σ. ίσως ακόμα και από Σαββίδη) και έναν άλλο ενδιαφερόμενο χορηγό και δεν βγάζουν και τόση σιγουριά για τον ΟΠΑΠ μετά τα όσα έχουν προηγηθεί.
 
Αφού γίνει αυτή η διαδικασία μέχρι τις 19 Οκτωβρίου το Δ.Σ. της Super League θα συγκληθεί και θα πάρει τις σχετικές αποφάσεις. Θα αξιολογηθούν όλες οι προτάσεις για να ξεκαθαρίσει μετά το ζήτημα της κεντρικής χορηγίας.

Best of internet