Θέλει Σίτι ο Μπεγιερίν

Θέλει Σίτι ο Μπεγιερίν

bet365

Ο δεξιός μπακ, Εκτορ Μπεγιερίν, είναι πιθανό να απορρίψει νέο συμβόλαιο με την Αρσεναλ αφού τον θέλει η Μπαρτσελόνα και ο ίδιος προτιμά την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο πιο γρήγορος παίκτης της Premier League, έχει βελτιωθεί θεαματικά τα τελευταία δύο χρόνια και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στη θέση του. Οι Gunners έχουν προτείνει στον 21χρονο συμβόλαιο για 5 χρόνια με το οποίο διπλασιάζουν τις απολαβές του, που αυτή τη στιγμή είναι 50.000 λίρες την εβδομάδα. Η Μπαρτσελόνα, η οποία τον έχασε από την Αρσεναλ το 2011, ενδιαφέρεται επίσης να τον πάρει πίσω στο Camp Nou και ο αντιπρόεδρός της, Τζόρντι Μέστρε, έχει δηλώσει πως «πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό».

Πηγές κοντά στον παίκτη αναφέρουν ότι ο Μπεγιερίν προτιμά να παίξει στην Σίτι, όπου θα συναντήσει ξανά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο ήταν μαζί στην Masia. Οσον αφορά τους Citizens, θεωρούν ότι η θέση του δεξιού μπακ χρειάζεται ενίσχυση αφού οι Πάμπλο Σαμπαλέτα και Μπακαρί Σανιά έχουν προχωρημένη σχετικά ποδοσφαιρική ηλικία.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί πολύ δύσκολο project για την Σίτι το να καταφέρει να τον πάρει από την Αρσεναλ. Ο 21χρονος έχει συμβόλαιο για ακόμα 2.5 χρόνια και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει κάνει σαφές ότι δεν έχει σκοπό να πουλήσει κανένα από τα αστέρια του. Ο Αλσατός, το διάστημα 2009-2014 έχει δει τους Γκαέλ Κλισί, Μπακαρί Σανιά, Σαμίρ Νασρί, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Κόλο Τουρέ να φεύγουν από την ομάδα του για τους Πολίτες, όμως σήμερα είναι πιο δυνατός οικονομικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα