Θέλει Λίχτσταϊνερ ο Κόντε

Θέλει Λίχτσταϊνερ ο Κόντε

bet365

Τον άλλοτε παίκτη του στην Γιουβέντους, θέλει ο τεχνικός της Τσέλσι, που προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Ιβάνοβιτς.

Αποφασισμένος για ριζικές αλλαγές, είναι ο Αντόνιο Κόντε, που μόνο ικανοποιημένος δεν έχει μείνει από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του. Έτσι, αρκετά... βαριά χαρτιά της Τσέλσι νοιώθουν πως το μέλλον τους είναι αβέβαιο, ενώ ήδη έχει αρχίσει το... σαφάρι για μεταγραφικούς στόχους. Και ένας από τους πρώτους που ξεχώρισε, είναι ο Λίχτσταϊνερ, ο μπακ που έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην Γιουβέντους με τον Ιταλό.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, αν και έχασε την θέση του από τον Ντάνι Άλβες στην «Μεγάλη Κυρία», το όνομά του έχει μεγάλη πέραση και εξετάζεται σοβαρά από τους «μπλε». Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει και πιθανή ανταλλαγή του με τον Ιβάνοβιτς, ο οποίος δεν δείχνει να έχει κερδίσει τον Κόντε.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, μάλιστα, αυτό το ενδεχόμενο δεν αφήνει αδιάφορη και την Γιουβέντους. Με τον παίκτη να είναι... φευγάτος, οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν θέλουν να τον παραχωρήσουν σε εγχώριο αντίπαλο, οπότε η προοπτική της Τσέλσι φαντάζει δελεαστική. Από την άλλη, είναι απορίας άξιο, το αν α δεχτεί ο |Ιβάνοβιτς να πάει στο Τορίνο και να μπει στην διαδικασία να αντιμετωπίσει τον πολύ μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στην Γιούβε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα