Λέστερ - Σαουθάμπτον 0-0

Λέστερ - Σαουθάμπτον 0-0

bet365

Η Λέστερ δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι στην Premier League και αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εντός έδρας με την Σαουθάμπτον.

Οι πρωταθλητές δεν έχουν κάνει ξεκίνημα αντάξιο του... ονόματός τους στο πρωτάθλημα και μετά το 0-0 στο Kings Power Stadium με τους Αγίους, παραμένουν με μόλις δύο νίκες ύστερα από 8 αγωνιστικές στην Premier League. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, ήταν η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο γκολ με τον Τσάρλι Οστιν να είναι απειλή για τον Σμάιχελ. Στο 16', ο Αγγλος επιθετικός πήρε τη μπάλα μετά την κακή συννενόηση των Βάρντι και Ντρινκγουότερ αλλά το σουτ του βρήκε το δοκάρι για να γλιτώσει η Λέστερ, που στο 27' έχασε με τραυματισμό τον δεξιό μπακ, Σεντρίκ Σοάρες.

Στο 31' η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έχασε την καλύτερη ευκαιρία της όταν έπειτα από λάθος της άμυνας της Σαουθάμπτον ο Βάρντι νικήθηκε από τον Φόρστερ και ο Σλιμανί δεν μπόρεσε στη συνέχεια. Στο 37' η Λέστερ ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ρομέου στον Σλιμανί, όμως το ημίχρονο τελείωσε με 0-0, όπως και ολόκληρο το ματς, αφού στο δεύτερο μέρος οι Αγιοι δεν τα κατάφεραν στις δύο ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 59', η σέντρα του Μαρτίνα, που μπήκε στη θέση του Σοάρες, κατέληξε στον Ντέιβις που έκακε το σουτ αλλά κόντραρε και στο 85' ο Γουόρντ-Πράουζ σούταρε ψηλά μέσα από την περιοχή μετά το γύρισμα του Λονγκ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα