Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 1-1

Gazzetta team
Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 1-1

bet365

Η παράδοση συνεχίστηκε και η Κρίσταλ Πάλας έμεινε αήττητη στο Γκούντισον Παρκ τέταρτη διαδοχική χρονιά. Ο Μπεντέκε έδωσε το βαθμό στους Λονδρέζους (1-1) κόντρα στην Εβερτον.

Στην πρώτη φάση της στο ματς, η Πάλας σκόραρε με τον Μπεντέκε και πήρε ισοπαλία 1-1 στο Γκούντισον Παρκ. Αλλωστε, η παράδοση ήταν σύμμαχος, αφού έμεινε αήττητη για τέταρτη σερί σεζόν στην έδρα της Εβερτον. Εξάλλου, την τελευταία φορά που τα Ζαχαρωτά κέρδισαν τους Λονδρέζους στο ίδιο γήπεδο ήταν το 2005!


Κακό ματς στο πρώτο ημίωρο, αλλά όλα άλλαξαν με μια φάση! Στο 35' ο Λουκάκου ανέλαβε την εκτέλεση και με εξαιρετικό τρόπο πέτυχε το 1-0. Η Πάλας πίεσε στην επανάληψη, προσπάθησε με Ζαχά και Τάουνσεντ να απειλήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ωστόσο, στην πρώτη της καλή φάση, στο 50' ήρθε το γκολ με ωραία κεφαλιά του Μπεντέκε. Ο Μπολάσι προσπάθησε να απαντήσει, αλλά δε στάθηκε τυχερός. Στο 56' η Πάλας... πανηγύρισε για λίγα δεύτερα, όταν ο Ντιλέινι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ λόγω της... συμμετοχής στη φάση του ΜακΆρθουρ. Ο Μπολάσι έχασε καλή ευκαιρία στο 60' και μετά... τέλος! Οι δυο ομάδες είχαν διάθεση, αλλά όχι τρόπο για το πολυπόθητο γκολ. Η Εβερτον έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη στη 2η θέση, ενώ η Κρίσταλ Πάλας άφησε πίσω της την Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα