Προς απόλυση ο Αλαρνταϊς

Γιώργος Κοντογεώργης
Προς απόλυση ο Αλαρνταϊς

bet365

Αφού οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν ότι ο Σαμ Αλαρνταϊς διαπραγματεύεται κλήση παίκτη αντί τεράστιου ποσού, ο τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας, πλησιάζει στην έξοδο.

Ο 61χρονος έπεσε στην παγίδα των ρεπόρτερ που υποδύθηκαν τους μάνατζερ και θα καλούσε στα Τρία Λιοντάρια... κάποιον αντί 400.000 λιρών, κάτι το οποίο δεν άρεσε στην FA. Ο πρόεδρος, Γκρεγκ Κλαρκ, και ο εκτελεστικός διευθυντής, Μάρτιν Γκλεν, κάλεσαν έκτακτο meeting στο Wembley και είναι εξαιρετικά ενοχλημένοι με ό,τι συνέβη. Οι δύο σχεδιάζουν να μιλήσουν στον Αλαρνταϊς και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Times έχουν τεράστιες αμφιβολίες για το αν μπορεί να κρατήσει τη θέση του, η οποία του αποφέρει 3 εκατ. λίρες τον χρόνο. Ο Αλαρνταϊς βιντεοσκοπήθηκε να διαπραγματεύεται το... deal με υποτιθέμενη εταιρεία από την Απω Ανατολή και σχολίασε ως «γελοίους» τους κανονισμούς της FA και της FIFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα