Στηρίζει Μπίλιτς η Γουέστ Χαμ

Στηρίζει Μπίλιτς η Γουέστ Χαμ

Gazzetta team
Στηρίζει Μπίλιτς η Γουέστ Χαμ

bet365

Κατήφορος για τη Γουέστ Χαμ, αλλά και στήριξη στον Σλάβεν Μπίλιτς. Η διοίκηση των Σφυριών ζήτησε από τον κόσμο να βάλει πλάτη...

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Γουέστ Χαμ ξεκινά το πρωτάθλημα με 5 ήττες σε 6 ματς! Ωστόσο, η διοίκηση τόνισε πως είναι έτοιμη να τα αλλάξει όλα μαζί με τον Μπίλιτς, ενώ σε ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους στο τελευταίο ματς με τη Σαουθάμπτον.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την εικόνα. Γνωρίζουμε ότι δεχόμαστε πολλά γκολ και δύσκολα σκοράρουμε, αλλά να είστε σίγουροι πως θα τα λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Είναι οι ώρες που η οικογένειά μας θα πρέπει να παραμείνει ενωμένη. Οι οπαδοί μας πάντα έδειχναν απίστευτη υποστήριξη και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως θα βάλουν πλάτη στους παίκτες και στις εβδομάδες που θα έρθουν. Μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι ότι δεν θα κόψουμε ταχύτητα για την επίτευξη των στόχων μας».

Παράλληλα, οι διοικούντες το σύλλογο έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σήμερα στον Σλάβεν Μπίλιτς, ώστε να διορθώσει τις αδυναμίες της Γουέστ Χαμ και να τη βάλει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα