Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 0-3

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον 0-3

bet365

Η Σαουθάμπτον έκανε πλάκα στην έδρα της Γουέστ Χαμ (0-3) η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεκινά το πρωτάθλημα με 5 ήττες σε 6 ματς.

Σε ένα ματς στο οποίο η Σαουθάμπτον δεν έβαλε 6-7 γκολ εξαιτίας του τερματοφύλακα της Γουέστ Χαμ, Αντριάν, οι Hammers ίσως δεν θα μπορούσαν να τα πάνε χειρότερα και έδωσαν συνέχεια στο τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς με 5 ήττες στα πρώτα 6 ματς της Premier League έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο πρωτάθλημα και δεν προκαλεί εντύπωση ότι με αυτή τη 'συγκομιδή' βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 40' άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, όταν ο αριστερός μπακ, Ράιαν Μπερτράντ, έκανε την κούρσα και βρήκε τον Τσάρλι Οστιν, ο οποίος έκανε το 0-1, σκορ που έμεινε για το πρώτο μέρος. Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ καθάρισε το ματς νωρίς στην επανάληψη αφού στο 62' ο Οστιν βρήκε τον Τάντιτς και ο Σέρβος πέρασε τον Αντριάν και σκόραρε στην κενή εστία (0-2). Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 92' όταν ο Γουόρντ-Πρόουζ, που είχε μπει αλλαγή, είδε την μπάλα μπροστά του και σκόραρε από κοντινή απόσταση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα