Σουόνσι - Μαν. Σίτι 1-3

Gazzetta team
Σουόνσι - Μαν. Σίτι 1-3

bet365

Λίβερπουλ και Σίτι παίζουν μεγάλη μπάλα στο Νησί, σκοράρουν κατά ριπάς και συνεχίζουν ακάθεκτες. Εξι στα έξι ο Πεπ, τέταρτη σερί νίκη για τον Κλοπ. Μεγάλο διπλό η Τότεναμ.

Γιατί τη φετινή Λίβερπουλ χαίρεσαι να τη βλέπεις! Οι Κόκκινοι πέτυχαν την τέταρτη διαδοχική τους νίκη προσφέροντας γκολ και θέαμα. Η ομάδα του Κλοπ διέλυσε τη Χαλ με 5-1, ενώ έφτασε στην κορυφή της λίστας των πέναλτι με 107! Η Λίβερπουλ δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή στο πρώτο 45λεπτο, αφού φρόντισε να προσφέρει θέαμα και να ξεφύγει από την παγίδα της Χαλ. Τρία γκολ για τους Κόκκινους, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες, αφού ο Ελμοχαμαντί έπαιξε χάντμπολ!

Οι κόκκινοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν και κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 17' ο Κουτίνιο έκανε μαγική ενέργεια, τράβηξε πάνω του δυο αμυντικούς, μοίρασε τη σωστή στιγμή στον Λαλάνα, ο οποίος πέτυχε το 3ο γκολ του στη σεζόν. Οι Κόκκινοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, και στο 25' έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Μίλνερ νικήθηκε από τον Σνόντγκρας. Στο 30' ήρθε το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Ο Ελμοχαμαντί έκανε τη γκάφα και με το χέρι που έκανε βρέθηκε στα αποδυτήρια και ο Μίλνερ στην άσπρη βούλα. Ο μέσος της Λίβερπουλ δεν αστόχησε και πέτυχε το 2-0. Ο Μανέ είδε στο 33' τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, αλλά τρία λεπτά αργότερα με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 3-0.

Γκολ με το καλημέρα η Χαλ, αφού ο Μέιλερ στο 51' μείωσε, αλλά δεν έβαλε... ποτέ την ομάδα του στο παιχνίδι. Ενα λεπτό αργότερα, ο εντυπωσιακός Κουτίνιο με εξαιρετική προσπάθεια πέτυχε το 4-1. Μάλιστα, ήταν το 8ο γκολ του έξω από το κουτί από το 2005! Στο 70' ο Στάριντζ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και κέρδισε πέναλτι. Ο Μίλνερ πέτυχε το 5-1 και ήταν το 20ο γκολ στο οποίο συμμετέχει με τη φανέλα των Κόκκινων (8 γκολ, 12 ασίστ).

City express
Ο Αγουέρο επέστρεψε από την τιμωρία του , πέτυχε δύο γκολ και η Σίτι έφυγε με νίκη 3-1 από το Σουόνσι, διατηρώντας το απόλυτο. Το πρώτο γκολ για τους πολίτες ήρθε μόλις στο 9’ με υπέροχη προσπάθεια του Αγουέρο στην περιοχή. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να είναι απειλητικοί και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 13’ με εκπληκτικό σουτ του Γιορέντε.

Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν μέχρι το ημίχρονο, όμως το 1-1 παρέμεινε. Στην επανάληψη η Σίτι έδειξε πόσο γρήγορη ομάδα είναι και στο 65’ ο Φαν Ντερ Χόορν έκανε ανόητο πέναλτι στον Ντε Μπρόινε, για να κάνει ο Αγουέρο το 1-2 από την άσπρη βούλα. Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια, δεν απειλήθηκαν και τα πάντα τελείωσαν στο 77’, όταν με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια ο Στέρλινγκ άδειασε τον Νότον για το τελικό 1-3.

Ξανά Σον
Η Τότεναμ διατήρησε το αήττητο, καθώς με δύο γκολ του σούπερ φορμαρισμένου Σον έφυγε με νίκη 2-1 από το Μίντλεσμπρο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά, Σισοκό και Ντέλε Άλι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και το πρώτο γκολ ήρθε με τον Σον στο 7’. Οι παίκτες του Ποκετίνο συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ο Κορεάτης έκανε και το 0-2 στο 23’. Η Τότεναμ κυριαρχούσε, έχασε και άλλες ευκαιρίες, όμως αντί να γίνει το 0-3 στο 65’ ο Γκίμπσον με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Η μεγάλη αντεπίθεση, όμως, δεν ήρθε ποτέ για τους γηπεδούχους, με τον Γιορίς να βγάζει την κεφαλιά του Ρόουντς, για να μείνει το 1-2 μέχρι το τέλος.

Stop σε Εβερτον!
Η Μπόρνμουθ φρόντισε να... προσγειώσει την Εβερτον, με την ομάδα του Κούμαν να μένει μακριά από τον καλό της εαυτό. Εντός έδρας νίκη 1-0, με.... οβίδα του Στάνισλας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλυτεροι, μπήκαν πιο δυνατά, αλλά τόσο ο Γουίλσιρ όσο και ο Αϊμπε δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα Στο 18, η Μπόρνμουθ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αλλά το σουτ του Αρτερ βρήκε το δοκάρι. Ωστόσο, στο 23' ο Στάνισλας με ένα απίθανο σουτ διαμόρφωσε το 1-0. Μια κεφαλιά του Λουκάκου ήταν ό,τι καλύτερο είχαν τα ζαχαρωτά στο α' μέρος. Η Μπόρνμουθ τα πήγε περίφημα ανασταλτικά στην επανάληψη και δεν άφησε την Εβερτον να απειλήσει και να ζητήσει κάτι περισσότερο από το ματς.

Απίθανη ανατροπή η Πάλας!
Με κεφαλιά του Μπεντέκε στις καθυστερήσεις η Κρίσταλ Πάλας έκανε τρομερή ανατροπή (2-3) κόντρα στην Στόουκ η οποία είχε προηγηθεί με 2-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League. Ο μόνιμος σκόρερ, Ζερμέν Ντεφόε, είχε βάλει τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 39' και το 60' όμως στη συνέχεια η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες κατέρρευσε. Ενα λεπτό μετά το 2-0 η Πάλας μείωσε με τον Τζο Λέντλεϊ, στο 76' ο ΜακΑρθουρ ισοφάρισε σε 2-2 για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Μπεντέκε στο 94'.

Δώρο στο 91' ο Ροντόν στο 1.000ό ματς του Πιούλις
Το γκολ του Σάλομον Ροντόν στο 91' χάρισε στην Γουέστ Μπρομ τον βαθμό στο εκτός έδρας ματς με την Στόουκ, η οποία δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στη σεζόν (1-1). Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Τζο Αλεν, όμως ο Βενεζουελάνος σκόραρε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ του Λι Γκραντ στο 1.000ό ματς του Τόνι Πιούλις στους πάγκους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα