Πέρασε με 5άρα η Τότεναμ

Gazzetta team
Πέρασε με 5άρα η Τότεναμ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την παρουσία της στον 4ο γύρο του League Cup εξασφάλισε η Τότεναμ ύστερα από το 5-0 σε βάρος της Τζίλιγχαμ. Χατ-τρικ ο Ερικσεν, πέρασε και η Χαλ.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο θα συνεχίσει στη διοργάνωση καθώς δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επικρατήσει της ομάδας που αγωνίζεται στην League One. Αν και οι φιλοξενούμενοι... άντεξαν για 30 λεπτά, οι Spurs βρήκαν ρυθμό στη συνέχεια και πέτυχαν 5 γκολ. Τα δύο πρώτα έβαλε ο Κρίστιαν Ερικσεν, στο 31' και το 48', ενώ στο 51' με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε και ο Γιάνσεν, για να πάρουν εν συνεχεία τη σκυτάλη οι Ονομάχ (65') και Ερικ Λαμέλα (68').

Στον επόμενο γύρο θα δώσει το «παρών» και η Χαλ, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει από την Στόουκ γύρισε το ματς και πέρασε μετά το τελικό 1-2. Ο Αρναούτοβιτς άνοιξε το σκορ για τους Potters στο 24' όμως στο 45' ο Ράιαν Μέισον έκανε το 1-1 και στο... 91' ο Μάρκους Χένρικσεν διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.