Προκρίθηκαν Σίτι, Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Προκρίθηκαν Σίτι, Γιουνάιτεντ

bet365

Γιουνάιτεντ (3-1 τη Νορθάμπτον) και Σίτι (2-1 τη Σουόνσι) προκρίθηκαν στον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ.

Η Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Νορθάμπτον, όμως στο τέλος έφτασε στη νίκη με 3-1 και πήρε την πρόκριση. Ο Κάρικ άνοιξε το σκορ στο 17΄με πολύ ωραίο τελείωμα, όμως στο 42’ ο Μπλιντ έκανε ανόητο πέναλτι και ο Ρέβελ έφερε το ματς στα ίσα από την άσπρη βούλα. Ο Μουρίνιο έριξε στη μάχη τους Ιμπραΐμοβιτς και Ράσφορντ στην επανάληψη, με τον Ερέρα να κάνει το 2-1 στο 68’ με σουτ εκτός περιοχής και τον Ράσφορντ να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα Σμιθ, για να κάνει το τελικό 3-1 στο 75’.

Ασταμάτητη η Σίτι
Σουόνσι και Σίτι έχουν τις τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες κατακτήσεις του θεσμού. Εκείνη όμως που μπορεί να σηκώσει ξανά, είναι η δεύτερη. Πέρασε με νίκη 1-2 από το «Λίμπερτι» και έφτασε τις εννέα διαδοχικές επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της. Ο Κλισί στάθηκε τυχερός για το 0-1 (49’), καθώς το πλασέ του κόντραρε, πήρε ύψος και πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα. Ο Αλέις Γκαρθία με ωραίο πλασέ (68’) σημείωσε το πρώτο του με τους Πολίτες και στις καθυστερήσεις ο Σίγκουρντσον μείωσε, μα ήταν αργά για τους Κύκνους.

Στα άλλα ματς, η Σαουθάμπτον επιβλήθηκε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας, η Γουέστ Χαμ στο τέλος με 1-0 της Άκριγκτον, ενώ η Σάντερλαντ με ανατροπή με 2-1 της ΚΠΡ. Τέλος, στο τέλος έκανε την ανατροπή και η Μπρίστολ Σίτι, που κέρδισε με 2-1 την Φούλαμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα