Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League

bet365

ΑΕΚ και Πανιώνιος... απειλούν Βέροια και Ξάνθη, ενώ ο Πλατανιάς θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του κόντρα στο Λεβαδειακό, στην πρώτη μέρα της 4ης αγωνιστικής της Super League. Έχει να πάρει διπλό η Ένωση εδώ και 8 μήνες!

Δεύτερη μέρα στη Super League, με την 4η αγωνιστική να έχει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Το πρόγραμμα ξεκινά με τον Πανιώνιο, που εξέπληξε άπαντες στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενείται από την Ξάνθη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Οικονόμου, που ταλαιπωρείται από θλάση. Κατά τ' άλλα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τον Ιστορικό, με την αποστολή να αποτελούν οι:

Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Βλάχος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Πατσατζόγλου, Αντωνιάδης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Μπεν, Ολαϊτάν, Σοτζέι, Ανσαριφάρντ, Ενγκόγκ, Φούντας, Πινιώτης, Μασούρας.

Την 11άδα θα αποτελούν, σε σύστημα 4-2-3-1 οι: Γιαννιώτης, Βλάχος - Γκιοατά, Αντωνιάδης και Ρισβάνης θα είναι στην άμυνα κι οι Σιώπης - Κόρμπος θα είναι τα δύο χαφ, με τον Ανσαριφάρντ να είναι στην κορυφή κι γνωστή τριάδα (Μπεν, Φούντα, Μασούντ) θα είναι πίσω από τον Ιρανό.

Για την Ξάνθη, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους Γουάλας, Γιουνιές και Μπαξεβανίδη. Ετσι, η αποστολή αποτελείται από τους:

Ζαρόπουλος, Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Κολλαράς, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καμαρά, Π. Ορφανίδης, Σολτάνι, Τριάδης, Νιέτο, Ράνος και Λάζιτς.

Στο τέρμα θα είναι ο Ζίβκοβιτς κι οι Καρασαλίδης-Λισγάρας θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τους Παπαγεωργίου και Φλίσκα στα άκρα της άμυνας. Λουσέρο και Ντε Λούκας θα είναι τα δύο χαφ με τον Λάζιτς να είναι πίσω από τον Σολτάνι κι οι Τριάδης - Νιέτο θα είναι τα δύο χαφ.


Στις 18:15, ο Πλατανιάς, μετά τη νίκη στην Κέρκυρα, θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες απέναντι στο Λεβαδειακό που στο πρώτο του ματς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Παράσχος έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Στάθη απ' αυτή την αγωνιστική, αλλά ο έμπειρος αμυντικός χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να είναι 100% έτοιμος. Οπότε στο αρχικό του σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι:

Σωτηρίου στο τέρμα και στην άμυνα θα δούμε (από τα δεξιά προς τα αριστερά) Αποστολόπουλος, Μπανανά, Καρυπίδης και Βάντερσον. Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Στανισάβλιεβιτς με τον Γκνιάτιτς. Ο Ντεβέσα αντί του Τσουράκη έξω δεξιά, ο Μανούσος αριστερά και ο Μενδρινός επιτελικός πίσω από Γιακουμάκη. Υπάρχει το σενάριο να πάει πίσω από τον νεαρό φορ ο Ντεβέσα για να παίξει στα άκρα ο Μανούσος.

Ο Ντόστανιτς για το Λεβαδειακό, ο Ναμάσκο είχε τις προηγούμενες ημέρες πρόβλημα τραυματισμού και αν δεν καταφέρει έστω και την τελευταία στιγμή να πάρει τη θέση του στην 11άδα, ο Μοσχονάς θα κάτσει στο τέρμα.

Δεξί μπακ θα είναι ο Ουόν, αριστερό ο Μιλιάζες και ο Τριποτσέρης με τον Μουλόπουλο στο κέντρο των μετόπισθεν. Μαχαίρας, Ζεζίνιο και Καλτσάς θα είναι η τριάδα στα χαφ ενώ οι δύο ακραίοι οι Μπελζαγκουανί και ο Γιακουμάκης και στην κορυφή ο Βασιλείου, δεδομένου πως ο Μάντζιος δεν είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή.


Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια, με τον Χριστοδουλόπουλο να είναι μην είναι στην αποστολή. Η Ενωση ύστερα από το διπλό στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1) δεν έχει πάρει τρίποντο μακριά από το ΟΑΚΑ και αυτή την κατάρα θέλει να την ξορκίσει σήμερα. Εκεί, ο Τιμούρ Κετσπάγια σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Ανέστη στο τέρμα και τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ και Ντίντακ στην άμυνα.

Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι τα δύο χαφ κι ο Μάνταλος θα βρίσκεται πίσω από τον Αλμέιδ, έχοντας τους Μπακασέτα και Πατίτο Ροντρίγκες στα άκρα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδη δεν υπολογίζει στους Σισοκό και Μελίσση. Οπότε κι αυτός σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Λόπεθ στο τέρμα και τους Μαραγκό, Καλί, Ασιγκμπά και Ναβαλόφσκι στην άμυνα, με τους Παπαστεργιάνό και Μαλόν να είναι τα δύο χαφ. Ο Καπετάνος θα είναι στην κορυφή κι οι Κάλβο - Σαρπάνγκ θα είναι στα άκρα, με τον Γκονζάλεθ να είναι ο δημιουργός.

17/9

Ξάνθη-Πανιώνιος (16:00)
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (18:15)
Βέροια-ΑΕΚ (20:00)

18/9

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Κέρκυρα-ΑΕΛ (18:15)
Ατρόμητος-Παναιτωλικός (18:15)
Ηρακλής-Ολυμπιακός (20:30)

19/9

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα