Βέλλιος: «Νιώθω σημαντικός στη Νότιγχαμ»

Gazzetta team
Βέλλιος: «Νιώθω σημαντικός στη Νότιγχαμ»

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βέλλιος πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στην ισοπαλία της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Άστον Βίλα (2-2) και μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Αγγλία.

«Έκανα αυτό που πρέπει να κάνει ο κάθε επιθετικός. Το έψαχνα από την πρώτη στιγμή που ήρθα από τα φιλικά. Ήρθε χθες (11/09) και είναι καλό, γιατί έτσι λύνονται τα πόδια. Συνέπεσε μεν με την έλευση του Νίκλας Μπέντνερ, αλλά ήταν τυχαίο γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες, πολλά παιχνίδια και χρειάζονται όλο», τόνισε αρχικά ο Έλληνας επιθετικός.

«Έκανα τη σωστή επιλογή με τη Νότιγχαμ ,μια ομάδα που έχει βαρύ όνομα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Όλα λειτουργούν τέλεια, όλα λειτουργούν ρολόι. Νιώθω σημαντικός στην ομάδα και κάθε μέρα προσπαθώ για το καλύτερο. Έχουμε στόχο την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ», συνέχισε.

Για το γκολ με την Άστον Βίλα: «Η ομάδα παίζει με έναν επιθετικό και αυτός πρέπει να σκοράρει. Ένιωθα καλά από την αρχή και σούταρα χωρίς δεύτερη σκέψη από μακριά. Δεν κοίταξα την εστία. Κοιτάω μόνο την μπάλα... Ήταν ωραία η πάσα, σούταρα δυνατά και μπήκε ένα ωραίο γκολ».

Για τον καλό του φίλο, Κώστα Σταφυλίδη, που επίσης βρήκε δίχτυα στη νίκη της Άουγκσμπουργκ με 2-1 επί της Βέρντερ, είπε: «Ανταλλάξαμε μηνύματα μετά τους αγώνες και μου είπε να μην δω το δικό του γκολ γιατί ήταν καλύτερο (σ.σ. γέλια), Είναι θετικό που σκόραρε ο Κώστας. Είναι ωραίο που σκοράραμε και οι δύο. Είναι ωραίο που σκόραρε και ο Χολέμπας. Γενικά είναι όμορφο να σκοράρουν οι διεθνείς».

Τέλος, για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Εύχομαι να είναι ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα εύχομαι στον Ηρακλή να έχει καλή πορεία. Χαίρομαι που τα χρήματα από τη μεταγραφή μου βοήθησαν την πρώην ομάδα μου, αλλά θεωρώ πως οι ομάδες πρέπει να λύνουν τα οικονομικά προβλήματα νωρίς, ώστε οι παίκτες να αφοσιώνονται στους αγώνες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα