Ρεκόρ εσόδων σε ολόκληρη τη Βρετανία η Γιουνάιτεντ!

Ρεκόρ εσόδων σε ολόκληρη τη Βρετανία η Γιουνάιτεντ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεκόρ εσόδων σε ολόκληρη τη Βρετανία η Γιουνάιτεντ!

bet365

Τα 600 εκατ.ευρώ ξεπέρασαν τα έσοδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το οικονομικό έτος 2015-2016, με την επίδοση αυτή να είναι η κορυφαία από βρετανικό σύλλογο!

Οι «κόκκινοι» παρουσίασαν τα οικονομικά τους στοιχεία για το έτος που ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι και όπως έδειξαν οι αναλύσεις, σημειώθηκε ρεκόρ, τόσο σε επίπεδο εσόδων, όσο και σε κερδών.

Τα έσοδα ανήλθαν στα 609 εκατ.ευρώ, ενώ τα κέρδη για τον προηγούμενο χρόνο ήταν στα 80 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε γνωστή η αποζημίωση που έλαβε ο Λουίς Φαν Χάαλ κατά την απόλυσή του, με τον τραπεζικό του λογαριασμό να δέχεται 10 εκατ.ευρώ, ενώ, ο σύλλογος έσβησε τον μισθό του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (κοντά στα 8 εκατ.ευρώ συνολικά), από τη στιγμή που δεν λογίζεται ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας και συμπεριλήφθηκε στη λίστα των διαθέσιμων για η τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ επειδή το ορίζει ο κανονισμός και τίποτα περισσότερο.

Οι επιδόσεις – ρεκόρ της Γιουνάιτεντ ήρθαν σε μια χρονιά που η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας, υπεγράφησαν 14 νέες συμφωνίες με χορηγούς και φυσικά συμπεριλήφθηκαν οικονομικά στοιχεία από τα εμπορικά δικαιώματα, τα διαφημιστικά, τα έσοδα τις ημέρες των αγώνων και φυσικά, το κομμάτι των τηλεοπτικών...

Την κορυφή στο θέμα των εσόδων σε ένα οικονομικό έτος, καταλαμβάνει η Μπαρτσελόνα που έκλεισε με 679 εκατ.ευρώ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα