Ο Κόστα είναι και πάλι... killer! (vids)

Ο Κόστα είναι και πάλι... killer! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κόστα είναι και πάλι... killer! (vids)

bet365

Του... ξέφυγε ένα από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, όμως ο Ντιέγκο Κόστα δείχνει να έχει ανακτήσει την αρετή του σκοραρίσματος, αποτελώντας παίκτη – κλειδί της φετινής Τσέλσι.

Ο γεννημένος στη Βραζιλία, πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός των «μπλε» του Λονδίνου, πέτυχε ακόμα δύο γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, χαρίζοντας στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε τον βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση (2-2) με τη Σουόνσι στην Ουαλία.

Το παιχνίδι στο «Liberty Stadium» πήγε να... στραβώσει τελείως για τους «μπλε» του Λονδίνου, ωστόσο, ο Ντιέγκο Κόστα ήταν εκεί, αρχικά για ν' ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο (18') κι έπειτα για να πετύχει το καθοριστικό γκολ στο 81' έτσι ώστε να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

Από ασίστ του Όσκαρ σούταρε μονομιάς για το 1-0 και το ένστικτο του... killer μίλησε στη φάση κατά την οποία διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα στην έδρα των «κύκνων», όταν υπό πίεση, με τη μπάλα να έρχεται από ψηλά έπειτα από κόντρα, γύρισε όλο του το κορμί για να πετύχει το γκολ με ανάποδο ψαλίδι!

Οι έντονοι πανηγυρισμοί του, η απογοήτευση στο σφύριγμα της λήξης, η κραυγή για τους χαμένους βαθμούς και το γεγονός πως ό,τι κι αν γίνει, ό,σα κι αν του πουν, όσο κι αν πολλές φορές η ψυχραιμία του πηγαίνει... περίπατο, δείχνουν πως ο Ντιέγκο Κόστα θα συνεχίσει να κάνει την – πολύ καλή ομολογουμένως – δουλειά του, με τα στοιχεία που προκύπτουν έπειτα από μόλις τέσσερα ματς στο φετινό πρωτάθλημα να είναι άκρως εντυπωσιακά κι ενθαρρυντικά.

Δείτε τον παρακάτω πίνακα για την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση του Ντιέγκο Κόστα τη φετινή σεζόν:

ΣεζόνΠαιχνίδιαΓκολΛεπτά/γκολΠοσοστό ακρίβειας στα σουτΠοσοστό μεταροπής ευκαιριών σε γκολ
2014-20153721139,761,3%28%
2015-20164116210,859,5%21,6%
2016-20174487,572,7%36,4%
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα