Αποθέωσε Μπράβο ο Πεπ

Gazzetta team
Αποθέωσε Μπράβο ο Πεπ

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Σίτι στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ, ενώ αποθέωσε τον Κλαούντιο Μπράβο.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς στο τέλος ήταν φανταστικό. Στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζαμε πως θα αλλάξουν την τακτική τους, έβαλαν τον Πογκμπά και τον Φελαϊνί λίγο πιο μπροστά και ήταν εμφανώς βελτιωμένοι.

Το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό στο δεύτερο μέρος. Όταν βγαίνεις τρεις με τρεις με τον αντίπαλο, ή τέσσερις-τέσσερις ή πέντε-πέντε, πρέπει να παίρνεις το πλεονέκτημα, καθώς στα τελευταία λεπτά τα πάντα μπορούν να συμβούν. Παίξαμε καλά γενικά, είχαμε κατοχή και όταν χάναμε την μπάλα, την ανακτούσαμε γρήγορα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορείς να έρχεσαι στο «Όλντ Τράφορντ» και να κυριαρχείς αγωνιστικά, είναι απίθανο», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός της Σίτι.

Τέλος, για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και το ντεμπούτο του Μπράβο, τόνισε: «Οι Κολάροφ και Οταμέντι, ως κεντρικοί αμυντικοί, ήταν φανταστικοί. Ο Μπράβο έκανε από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω δει. Μου αρέσουν οι τερματοφύλακες που παίζουν με τη μπάλα και όταν δεχθήκαμε το γκολ, συνέχιζε να συμμετέχει στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Στο ποδόσφαιρο, όλα εξαρτώνται από το πώς αντιδράς στα λάθη που κάνεις, αυτό δείχνει χαρακτήρα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα