Επίθεση κατά πάντων από Μουρίνιο

Gazzetta team
Επίθεση κατά πάντων από Μουρίνιο

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα έβαλε με τους παίκτες του και τη διαιτησία μετά το ντέρμπι με την Σίτι.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από εμάς. Αρχίσαμε πολύ άσχημα, με μερικούς παίκτες κάτω του φυσιολογικού επιπέδου. Πρέπει να είσαι ευφυής και είχαμε ορισμένους παίκτες κάτω από το επίπεδό τους, με συνέπεια η ομάδα να πληρώσει τις συνέπειες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, που στη συνέχεια τα έβαλε με τους παίκτες του.

«Ειλικρινά, είχα 2-3 παίκτες στο πρώτο ημίχρονο που εάν το ήξερα, δεν θα τους έβαζα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές οι παίκτες απογοητεύουν τους προπονητές, μερικές φορές μας προσφέρουν μεγάλες εκπλήξεις. Είναι δικό μου το λάθος, καθώς είμαι προπονητής και οι αποφάσεις για την ενδεκάδα ήταν δικές μου».

Για το τέλος, δεν άφησε ούτε την διαιτησία ασχολίαστη. «Είμαι πολύ απογοητευμένος από τις δύο αποφάσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Μπράβο έπρεπε να αποβληθεί και να καταλογιστεί πέναλτι. Του Οταμέντι ήταν επίσης πέναλτι. Ο Οταμέντι είχε το χέρι πίσω από την πλάτη του και γνωρίζει ότι η σέντρα θα πάει εκεί, οπότε είναι πέναλτι. Μπορείτε να το αρνηθείτε, αλλά δεν το πιστεύω», ολοκλήρωσε ο Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα