Το Μάντσεστερ στα δύο!

Gazzetta team
Το Μάντσεστερ στα δύο!

bet365

Μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ, με την Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Σίτι, ενώ η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Λέστερ.

Μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ, όπου η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σίτι. Οι κόκκινοι διάβολοι τρέχουν αήττητο σερί 3 αγώνων με τους πολίτες και ο άσος είναι στο 2,45. Η Σίτι, όμως, είχε κερδίσει το τελευταίο ντέρμπι, στο οποίο αμφότερες είχαν νέους προπονητές το 2013 και μπορείτε να βρείτε το διπλό στο 3,20.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει καταφέρει να κάνει το 4 στα 4 στο ξεκίνημα της σεζόν από τις μέρες του στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, με την ισοπαλία να πληρώνει 3,15. Από εκεί και πέρα, οι πολίτες δεν κατάφεραν πέρυσι να σκοράρουν επί της Γιουνάιτεντ και αν το σερί φτάσει στα 3 παιχνίδια, θα είναι το χειρότερο από το 1995. Χωρίς τον τιμωρημένο Αγουέρο το N/G είναι στο 1,95, όμως με τους Στέρλινγκ και Σίλβα σε εκπληκτική κατάσταση το G/G στο 1,75.

Η Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται πίσω στο σκορ στο ημίχρονο στα 4 τελευταία της παιχνίδια με την Σίτι. Θα βρείτε τον άσο στο ημίχρονο στο 3,05 και την ισοπαλία στο 2,05. Τέλος, ο Μαρκ Κλάτενεμπεργκ ήταν διαιτητής σε δύο ντέρμπι στις δύο τελευταίες σεζόν και ποτέ δεν έδειξε πάνω από 4 κίτρινες κάρτες, με το under 5,5 στις κάρτες να πληρώνει 2,10.

Στο άλλο ματς που κλέβει την παράσταση στην Premier League, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Λέστερ. Κανένας πρωταθλητής δεν έχει κερδίσει στο «Άνφιλντ» από το 2007, ενώ οι αλεπούδες δεν μπορούν να κερδίσουν σε αυτό το γήπεδο στα 5 τελευταία τους παιχνίδια, με τον άσο να τιμάται στο 1,666.

Η Λίβερπουλ, όμως, έχει φέτος την χειρότερη άμυνα, ενώ η Λέστερ έχει σκοράρει στα 20 από τα 21 τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Θα βρείτε το over στο 1,75 και το G/G στο 1,75. Τέλος, ο Τζέιμι Βάρντι είχε πετύχει δύο γκολ πέρυσι εις βάρος των κόκκινων, ενώ συνολικά έχει 6 στα 7 τελευταία ματς στην Premier League. Να βρει δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 3,15.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα