Το ντέρμπι του Μάντσεστερ στον ΟΤΕ TV!

Gazzetta team
Το ντέρμπι του Μάντσεστερ στον ΟΤΕ TV!

bet365

H Premier League έχει ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ και ο ΟΤΕ ΤV σας βάζει στο κλίμα των δυο μεγάλων αναμετρήσεων.

Η Premier League στα καλύτερά της και η επιστροφή στη δράση έχει ντέρμπι! Τα κανάλια του ΟΤΕ TV παίζουν μπάλα και αποτελούν τη μοναδική επιλογή για να σας μεταφέρουν την απίθανη βρετανική ατμόσφαιρα! Το μεσημέρι του Σαββάτου τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ! Γιουνάιτεντ vs Σίτι και ο Μουρίνιο κόντρα στον Γκουαρδιόλα στη γιγαντομαχία των πάγκων! Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σας μεταφέρει κλίμα, εικόνες από το Ολντ Τράφορντ και βάζει σε ζωντανή μετάδοση στα σπίτια σας ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ματς (ΟΤΕ SPORT 1HD, 14.30)!

Πώς θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες; Κανείς δεν ξεχνά το ραντεβού του 2010, όταν η Μπαρτσελόνα του Πεπ επικρατούσε 1-0 στο Καμπ Νου, αλλά η η Ιντερ του Μουρίνιο με κατοχή 19% περνούσε στον τελικό του Champions League. Βέβαια, η μεταξύ τους μονομαχία έχει άρωμα... καταλανικό, οι δυο τους τα έχουν πει 16 φορές και ο Γκουαρδιόλα μετρά επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες! Μεγάλος απών από το ντέρμπι ο Σέρχιο Αγουέρο – ο τιμωρημένος Αργεντίνος έχει σκοράρει επτά φορές κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Η παράδοση παίζει μπάλα; Έπειτα από τέσσερις σερί ήττες, οι «κόκκινοι διάβολοι» κατόρθωσαν να βρουν το δρόμο της επιτυχίας και είναι αήττητοι απέναντι στους Πολίτες στα τελευταία τρία ντέρμπι (2 νίκες, μια ισοπαλία).

Το ξεκίνημα των δυο ομάδων εντυπωσιακό, έπειτα από τρεις στροφές έχουν το απόλυτο νικών. Πότε είχε συμβεί ξανά αυτό; Τη σεζόν 2011, όταν και η Σίτι είχε πάρει τον τίτλο εις βάρος της Μάντσεστερ χάρη στη διαφορά τερμάτων! Τον Σεπτέμβρη του 2013 τα δυο μεγάλα club παρατάχθηκαν με νέους προπονητές και η ομάδα του Πελεγκρίνι διέλυσε αυτή του Μόγιες με 4-1.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει ο Μιχάλης Τσόχος για το άλλο μεγάλο ραντεβού της ημέρας! Στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λέστερ και εσείς θα δείτε μια μεγάλη παράσταση ζωντανά, σε HD, αποκλειστικά από το OTE SPORT 1HD στις 19:30. Άλλωστε, η Λίβερπουλ ήταν η μια από τις δυο ομάδες που κατάφεραν την περσινή σεζόν να κερδίσουν τη Λέστερ! Παράλληλα, οι Κόκκινοι έχουν κερδίσει τους περισσότερους αγώνες (19) στην Premier League, απέναντι στις Αλεπούδες, από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Θα σπάσει την... κατάρα των Πρωταθλητών η Λέστερ; Καμία κάτοχος τίτλου δεν έχει κερδίσει την επόμενη σεζόν στο Ανφιλντ τα τελευταία εννέα χρόνια. Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που το είχε καταφέρει τον Δεκέμβριο του 2007 επικρατώντας 1-0 (τρεις ισοπαλίες, πέντε ήττες). Θα έχει ραντεβού με τα δίχτυα ο Τζέιμι Βάρντι; Ο πρώτος σκόρερ της Λέστερ έχει πετύχει γκολ τις έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του στην Premier League, ενώ ήταν αυτός που σημείωσε τα δυο τέρματα στο 2-0 του Φεβρουαρίου επί της Λίβερπουλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα