Επεισόδια στην κλήρωση της Football League! (pics)

Gazzetta team
Επεισόδια στην κλήρωση της Football League! (pics)

bet365

Περίπου 15 άτομα με κράνη... μπούκαραν στον χώρο του Αττικού Άλσους που έγινε η κλήρωση της Football League και για μερικά λεπτά επικράτησε πανικός μέχρι να τραπούν σε φυγή!

Στον χώρο βρίσκονταν παράγοντες όλων των ομάδων της κατηγορίας, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης (μαζί με τον υποψήφιο Δημήτρη Ελευθεριάδη) ο οποίος μάλιστα παρέλαβε και τιμητική πλακέτα! Επικράτησε για μερικά λεπτά πανδαιμόνιο αφού οι άγνωστοι πέταξαν αντικείμενα και συνεπλάκησαν με ανθρώπους εταιρίας σεκιούριτι που είχαν τον ρόλο φύλαξης του χώρου!

Λίγη ώρα αργότερα και αφού η κλήρωση είχε ολοκληρωθεί, οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν πριν φτάσει στον χώρο αστυνομία! Θύμα της ακατανόητης επίθεσης έπεσαν 4 άτομα μεταξύ των οποίων κι ένας φωτογράφος από το πρακτορείο Intime που βρέθηκε στον χώρο για να κάνει απλά την δουλειά του (σ.σ. έχει ένα θλαστικό τραύμα στην μύτη), ενώ πολλές υλικές ζημιές υπέστησαν και τα αυτοκίνητα των παρευρισκόμενων! Ο φωτογράφος χτυπήθηκε από καρέκλα και ενώ οι... εισβολείς χτύπησαν και έναν security.

Επίσης του πήραν την ενδοεπικοινωνία. Φώναζαν επίσης συνθήματα κατά του Γκιρτζίκη.

Οι άγνωστοι έσπασαν και το αμάξι του Καλογιάννη και προκάλεσαν φθορές και σε αυτό του Καρυπίδη. Στον χώρο ήταν και κάποια παιδιά με τις μητέρες τους που ετράπησαν σε φυγή. Βέβαια και πολλοί άλλοι έφυγαν από εκεί μετά το συμβάν. Ευτυχώς η μολότοφ έσκασε στην είσοδο και όχι πιο μέσα στον χώρο της κλήρωσης.
Από την πλευρά του υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος καταδίκασε την επίθεση με δήλωσή του όπου τόνισε: «Ως παράταξη που οραματιζόμαστε ένα αύριο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς βία και ό,τι την προκαλεί, καταδικάζουμε έντονα και απερίφραστα την επίθεση που σημειώθηκε στην κλήρωση της Football League.

Για την κίνηση Επιστροφή στο Ποδόσφαιρο

».
Ο πρόεδρος του Αιγιανιακού Γιάννης Νιώπας, ο οποίος βρέθηκε στην κλήρωση της Football League είπε στον Arena FM 89.4: «Ξαφνικά είδαμε κάποια βεγγαλικά να εκτοξεύονται προς το μέρος μας με αποτέλεσμα ο κόσμος να αρχίσει να τρέχει. Οι άνθρωποι άρχισαν να πηδάνε μάντρες και γενικότερα ότι μπορούν για να σωθούν. Μπήκαν μέσα περίπου 30 άτομα με κράνη, πετούσαν καρέκλες και ήρθαν σε συμπλοκή με τους σεκιούριτι που ήταν εκεί. Φοβερά πράγματα... Υπάρχουν ελαφρά τραυματίες και ένας από τους φωτορεπόρτερ έφυγε αιμόφυρτος. Έγιναν όλα ξαφνικά και πάρα πολύ γρήγορα».
Την καταδίκη των επεισοδίων υπογράμμισε με ανακοίνωση του και ο ΠΑΟΚ!
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα