Ξεπερνάει τον Μπέκαμ ο Ρούνεϊ

Ξεπερνάει τον Μπέκαμ ο Ρούνεϊ

Κώστας Ζάλιαρης
Ξεπερνάει τον Μπέκαμ ο Ρούνεϊ

bet365

Στη δεύτερη θέση των Άγγλων διεθνών με τις περισσότερες συμμετοχές περνάει απόψε στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους, ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έστειλε το μήνυμά του για τον αρχηγό των «τριών λιονταριών».

Ο Ρούνεϊ, πιάνει τις 116 συμμετοχές με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Σλοβάκους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Από την πρώτη σέντρα του παιχνιδιού, θα ξεπεράσει πλέον τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον οποίο αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στις 115 εμφανίσεις και ο φορ της Γιουνάιτεντ θα γίνει ο πρώτος σε συμμετοχές όσον αφορά σε outfield players, αφού ο κορυφαίος της λίστας είναι ο θρυλικός πορτιέρο, Πίτερ Σίλτον, ο οποίος σταμάτησε στις 125.

«Συνεχώς ακούω από ορισμένους να υποστηρίζουν ότι ο Γουέιν θα έπρεπε ν' αποσυρθεί από την εθνική ομάδα για να σώσει την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο. Ειλικρινά... Ένας ποδοσφαιριστή αποσύρεται όταν αισθανθεί έτοιμος.

Το να εκπροσωπείς την πατρίδα του στο ποδόσφαιρο, είναι η ύψιστη τιμή και η κορύφωση της καριέρας σου. Το να βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ με τη φανέλα της Αγγλίας είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να νιώσεις στη ζωή σου.

Μην επιτρέψεις ποτέ σε κανέναν να στο στερήσει αυτό. Συνέχισε μέχρι να νιώσεις ότι δεν μπορείς άλλο... Συγχαρητήρια φίλε μου» ήταν το μήνυμα του «Μπεκς» στον Ρούνεϊ μέσω Instagram.

So tonight Wayne becomes England's most capped outfield player .. I keep listening to people say Wayne should stop playing for his country to prolong his club career .. Wayne should retire from playing for his country... Seriously .. As a player you retire when you're ready.. Representing you're country is the highest level you can reach as a professional player , walking out in an England shirt at Wembley is one of the greatest feelings as a player you can ever have... Don't let anyone take that away from you .. Every kid around the world that loves this game dreams of walking out in the national team colours and representing the country they love .. Continue till you can't give anymore .. Congratulations mate @manchesterunited @england

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα