«Πληγωμένος» από τη Σάντερλαντ ο Εμβιλά (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
«Πληγωμένος» από τη Σάντερλαντ ο Εμβιλά (pic)

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά τελικά... ξέμεινε στη Ρούμπιν Καζάν από τη στιγμή που η Σάντερλαντ δεν προχώρησε στην απόκτησή του την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με τον παίκτη να δηλώνει... πληγωμένος.

Έπειτα από την περσινή του θητεία με τη μορφή δανεισμού στις «μαυρόγατες», ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήλπιζε πως θα κατάφερνε να μετακινηθεί πλέον με κανονική μεταγραφή στο «Στάδιο του Φωτός», το φετινό καλοκαίρι.

Η Ρούμπιν τον έχει αφήσει εκτός λίστας για το φετινό πρωτάθλημα Ρωσίας και ο παίκτης είχε ταξιδέψει στην Αγγλία, την Τετάρτη, προκειμένου να προλάβει τη διορία και να υπογράψει στη Σάντερλαντ.

Και ξάφνου, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την ομάδα...

Ο παίκτης τηλεφωνούσε στα γραφεία του συλλόγου, δεν λάμβανε απαντήσεις, ο αγγλικός σύλλογος προσπαθούσε να κλείσει άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κι έτσι ο Εμβιλά δεν αποκτήθηκε ποτέ...

Με ανάρτησή του στο Instagram, αργά το βράδυ, δήλωσε πληγωμένος και αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν απαντούσαν στο τηλέφωνό μου; Μου έσπασαν την καρδιά...».

Η ανάρτηση αυτή, διαγράφηκε λίγη ώρα αργότερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα