Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 3-1

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 3-1

bet365

Η Σίτι έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος και παρότι στην επανάληψη η Γουέστ Χαμ ανέβηκε και μείωσε, νίκησε με 3-1 με τον Στέρλινγκ να βάζει δύο γκολ!

Εντυπωσιακή ήταν κυρίως στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και επικράτησε απόλυτα δίκαια 3-1 της Γουέστ Χαμ που ξύπνησε μόνο για λίγο στο δεύτερο μέρος, όταν και κατάφερε να μειώσει. Οι Citizens έγιναν η τρίτη ομάδα που κάνει το 3x3 στο ξεκίνημα της φετινής Premier League, όμως είναι πάνω από Γιουνάιτεντ και Τσέλσι στη διαφορά τερμάτων. Eξαιρετικός ήταν ο Ραχίμ Στέρλινγκ που πέτυχε ωραία γκολ, ο Φερναντίνιο πέτυχε το δεύτερο των γηπεδούχων, ο Αντόνιο μείωσε για τους Hammers ύστερα από ασίστ του Μαζουακού.

Από νωρίς πήραν το πάνω χέρι οι Πολίτες και πίεσαν ασφυκτικά την ομάδα του Μπίλιτς. Αγουέρο (4') και Σίλβα (5') έριξαν τις προειδοποιητικές και στο 7' ήρθε το γκολ ύστερα από απίθανο συνδυασμό των Σίλβα-Νολίτο και ασίστ του τελευταίου στον Στέρλινγκ που εκτέλεσε από το πέναλτι (1-0). Η Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο και το 2-0 δεν έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε κανέναν, με τον Φερναντίνιο να σκοράρει με κεφαλιά στο 18' μετά το φάουλ του Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος είχε καλό φάουλ άουτ στο 26' μόλις άουτ και στο 33' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Σίλβα του γύρισε την μπάλα από αριστερά αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο και το πρώτο μέρος έφυγε με το σκορ στο 2-0.

Στην επανάληψη η Σίτι δεν έπαιξε στο ίδιο tempo και η Γουέστ Χαμ σε μία από τις λίγες ολοκληρωμένες επιθετικές τις ενέργειες μείωσε. Στο 58' ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού, έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αντόνιο με κεφαλιά νίκησε άμυνα και Καμπαγιέρο. Αμφότερες οι ομάδες ήταν συντηρητικές μετά το 2-1 και μόνο όταν η Γουέστ Χαμ βγήκε μαζικά για το δεύτερο γκολ η Σίτι έκανε φάσεις. Στο 84' ο Μπάιραμ έκοψε πάνω στην γραμμή, στο 89' ο Στέρλινγκ έχασε τρελό τετ-α-τετ και στο 92' ο Νταβίδ Σίλβα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Στέρλινγκ που απέφυγε τον Αντριάν και πέρασε την μπάλα από πολύ δύσκολη γωνία σφραγίζοντας ένα ματς στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής...

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Καμπαγιέρο, Κλισί, Οταμέντι, Στόουνς (59' Κολάροφ), Ζαμπαλέτα, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Στέρλινγκ, Νολίτο (75' Νασρί), Αγουέρο (88' Φερνάντο).

Γουέστ Χαμ (Σλάβεν Μπίλιτς): Αντριάν, Ριντ (78' Καλέρι), Κόλινς, Ογκμπόνα, Μαζουακού, Αντόνιο, Κουγιατέ, Νομπλ, Τόρε (46' Μπάιραμ), Βαλένσια (60' Λαντσίνι), Φλέτσερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα