Τσέλσι - Μπέρνλι 3-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Μπέρνλι 3-0

bet365

Η Τσέλσι επικράτησε 3-0 της Μπέρνλι στο Stamford Bridge και έγινε η πρώτη ομάδα που κάνει το 3x3 στην Premier League. Αζάρ, Γουίλιαν, Μόζες τα γκολ.

Μετά τις νίκες με Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε νίκησε επικράτησε της Μπέρνλι χωρίς να χρειαστεί να σκοράρει στα τελευταία λεπτά ο Ντιέγο Κόστα. Οι Μπλε πέτυχαν την πρώτη τους 'καθαρή' νίκη και έγιναν η πρώτη ομάδα που κάνει το 3x3 αφού Γιουνάιτεντ και Σίτι δεν έχουν δώσει ακόμα το τρίτο τους ματς.

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 9' με ωραίο σουτ του Αζάρ εκτός περιοχής και αυτό τη βοήθησε να είναι πολύ πιο χαλαρή στο ματς (1-0). Στο 15' ο Κέιχιλ είχε καλή στιγμή και ο Κόντε χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 42' για να δει την ομάδα του να καθαρίζει το ματς όταν ο Γουίλιαν πήρε την μπάλα στα δεξιά, απέφυγε τον Γουόρντ και με δεξί σουτ έκανε το 2-0 στέλνοντας τον allenatore για έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο επόμενο λεπτό η Μπέρνλι θα μπορούσε να έχει μειώσει αλλά ο Αρφιλντ δεν τα κατάφερε. Ντιέγο Κόστα (53') και Αζάρ (56', 62') είχαν καλές στιγμές για το τρίτο γκολ, το οποίο όμως ήρθε στα τελευταία λεπτά και το 89' όταν ο Βίκτορ Μόζες νίκησε τον εξαιρετικό, Χίτον, ύστερα από συνδυασμό των Μπατσουαγί και Πέδρο (3-0).

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Γουίλιαν (77' Mόζες), Οσκαρ, Μάτιτς, Αζάρ (80' Μπατσουαγί), Ντιέγο Κόστα.

Μπέρνλι (Σιν Ντάιτς): Χίτον, Λότον, Κιν, Μι, Γουάρντ, Ντεφούρ (57' Ο'Νιλ), Μάρνεϊ (72' Ταρκόφσκι), Αρφιλντ (57' Γκούντμουντσον), Μπόιντ, Βόουκς, Γκρέι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα