Κλοπ: «Ξέρω τις ομάδες, αλλά δεν έχω... ιδέα που βρίσκονται»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Ξέρω τις ομάδες, αλλά δεν έχω... ιδέα που βρίσκονται»!

bet365

Απολαυστικός. Ξανά. Ειλικρινέστατος και χαμογελαστός. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο καλύτερος τύπος που μπορείς να συναντήσεις. Και το απέδειξε ξανά σε νέα εκπομπή που ετοίμασε το «BBC», αποκαλύπτοντας γιατί έχει έναν μεγάλο χάρτη της Αγγλίας στο γραφείο του!

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ μίλησε στον Γκάρι Λίνεκερ στο BBC, λίγες μέρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση των «κόκκινων» με την Τότεναμ στο Λονδίνο και μόλις έγινε αναφορά από τον νυν παρουσιαστή του βρετανικού δικτύου στον μεγάλο χάρτη που παρατήρησε στο γραφείο του Κλοπ, ήρθε η... αποκάλυψη από τον Γερμανό.

«Είναι ένας μεγάλος χάρτης της Αγγλίας που βοηθάει εμάς τους Γερμανούς... Ξέρω σχεδόν όλες τις ομάδες της Αγγλίας, αλλά μέχρι πρότινος δεν είχα ιδέα που βρίσκονται! Αν μου έλεγες δηλαδή ότι το Νόριτς είναι βορειοανατολικά, θα σε πίστευα! Τώρα ξέρω που είναι...».

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Σε ερώτηση του Λίνεκερ για το σημείο όπου βρίσκεται το αγαπημένο του Λέστερ, ο Κλοπ έδωσε φοβερή ατάκα καθώς έψαχνε τον χάρτη, αφού τόνισε ότι: «Το Λέστερ... Εκεί έμεναν άνθρωποι και πριν γίνει Πρωταθλήτρια η ομάδα» ενώ, δήλωσε πως «πιο πάνω από το Λέστερ είναι το Νότιγχαμ... Αυτή την πόλη την ξέρω από τον Ρομπέν των Δασών»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα