Ο... μυστηριώδης διάλογος και η «αποχώρηση» Χαρτ (vid)

Ο... μυστηριώδης διάλογος και η «αποχώρηση» Χαρτ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο... μυστηριώδης διάλογος και η «αποχώρηση» Χαρτ (vid)

bet365

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε τελικά η σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αποχώρηση του Χαρτ, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκαν απόλυτα, παρά τον... μυστηριώδη διάλογο του Άγγλου με τον Γκουαρντιόλα.

Ο Κλαούντιο Μπράβο μέχρι το βράδυ θα έχει φτάσει στο Μάντσεστερ για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Μπαρτσελόνα στους «πολίτες», μαζί με τον Καμπαγέρο θα είναι οι δύο τερματοφύλακες στους οποίους υπολογίζει ο νέος κόουτς της ομάδας και ο Τζο Χαρτ βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα μετέωρη κατάσταση για την καριέρα του.

Ξέρει πως δεν υπολογίζεται, ξέρει πως και να μείνει να παλέψει για τη θέση του θα είναι αρκετά δύσκολο να το πετύχει και σκέφτεται τις επιλογές του.

Στη σημερινή προπόνηση, πάντως, είχε διάλογο... μυστηριώδη περιεχομένου με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και η αλήθεια είναι ότι από τις εκφράσεις και τα χειρονομίες και των δύο, δεν ήταν και η πιο ήρεμη ή αδιάφορη συνομιλία.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Βέβαια, στη συνέχεια του βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Χαρτ δείχνει ν' αποχωρεί από το γήπεδο, όμως, αυτό που ίσχυε, ήταν πως οι τερματοφύλακες έκαναν το δικό τους πρόγραμμα έξω από το χώρο των υπόλοιπων παικτών...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα