Ούτε Έβανς, ούτε Μουστάφι για την Άρσεναλ

Κώστας Ζάλιαρης
Ούτε Έβανς, ούτε Μουστάφι για την Άρσεναλ

bet365

Οι ... πόρτες κλείνουν μία – μία για την Άρσεναλ στην αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, με τον κόουτς της Βαλένθια, Πάκο Αγιεσταράν, να δίνει αρνητική τροπή στην προσπάθεια των Λονδρέζων για τον Μουστάφι.

Οι «νυχτερίδες» υπέστησαν βαριά ήττα και μάλιστα εντός έδρας από τη Λας Πάλμας με το τελικό 4-2 για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της La Liga, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Σκόντραν Μουστάφι δεν ξεκίνησε στο ματς, μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να συμμαζέψει τη ζημιά που είχε γίνει από το πρώτο μέρος.

Ο Βενγκέρ στην τελευταία του τοποθέτηση είχε τονίσει πως οι διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για τον ποδοσφαιριστή συνεχίζονται και ευχόταν σε θετική κατάληξη, όμως, ο Πάγκο Αγιεσταράν, λίγο μετά το παιχνίδι με τη Λας Πάλμας, ξεκαθάρισε πως: «Ο Μουστάφι δεν πωλείται το φετινό καλοκαίρι και μένει μαζί μας. Τέλος».

Την ίδια στιγμή, ο Αλσατός κόουτς της Άρσεναλ δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να προσφέρει τα 30 εκατ.ευρώ που αξιώνει η Γουέστ Μπρομ για τον Τζόνι Έβανς, οπότε ... φτου κι απ' την αρχή στην εύρεση του στόπερ για τους «κανονιέρηδες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα